• Головна
  • "Кримський міст на біс!": "Укрпошта" випускає нову пророчу марку
10:00, 3 листопада 2022 р.

"Кримський міст на біс!": "Укрпошта" випускає нову пророчу марку

"Кримський міст на біс!": "Укрпошта" випускає нову пророчу марку

У п'ятницю, 4 листопада, "Укрпошта" випустить нову марку - "Кримський міст на біс!". Понад 70 тисяч листів марки вже продано по передзамовленню.

Про це повідомив генеральний директор компанії Ігор Смілянський у Telegram.

"4 листопада буде 8 років, 8 місяців та 8 днів українського спротиву російський навалі. А ще 4 листопада державне свято на росіі - День Народного Єдинства. Ми, в Укрпошті, настільки доброзичливі, що робимо подарунки навіть нашим ворогам ;) А тому у п’ятницю, 4 листопада, Укрпошта випускає нову марку - «Кримський міст на біс!».

Сподіваюся, залишки сірої речовини рашистів таки возз'єднаються з реальністю і вони залишать всіх нас в спокої, а поки що ми хочемо привітати їх так, як вміємо лише ми", - написав він.

Смілянський назвав нову марку пророчою, та розповів, що її тираж складає 300 тис. аркушів або 2,1 млн марок.

"Більше 70 тисяч листів вже продано по передзамовленню і вони вже скоро будуть у своїх власників. А всі інші - поки вистачає запасів, вже цієї п'ятниці зможуть їх придбати у всіх міських відділеннях Укрпошти та у нас на сайті. А щоб точно без черг — не забуваймо про офіційні онлайн-магазини Укрпошти на маркетплейсах Prom, Kasta, Rozetka, eBay та Amazon", - розповів він.

Смілянський зазначив, що марки Укрпошти продаються навіть, коли нема світла, бо несуть в собі проміння надії, що все, що на них зображено – обов’язково здійсниться.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Укрпошта запустила голосування за ескіз, який стане новорічно-різдвяною поштовою маркою. Обрати найкращий може кожен користувач в соцмережах.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #Укрпошта #нова марка #марка Кримський міст
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...