• Головна
  • СК «Дніпро-1» - «Шахтар»: постійні паузи змінювали характер гри, а результат створив єврокубкову інтригу
21:00, 19 травня

СК «Дніпро-1» - «Шахтар»: постійні паузи змінювали характер гри, а результат створив єврокубкову інтригу

СК «Дніпро-1» - «Шахтар»: постійні паузи змінювали характер гри, а результат створив єврокубкову інтригу

Сьогодні, 19 травня, футболісти СК "Дніпро-1" провели матч 29-го туру УПЛ сезону 2023/24 на "Дніпро-Арені" з "Шахтарем". Гра завершилась рахунком 1:1, хоча очки конче були потрібні саме спортклубівцям, враховуючи боротьбу за зону єврокубків.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

У перші хвилині зустрічі команди по черзі володіли м’ячем, але активніше виглядали дніпряни – захисник гірників заблокували удар Лєднєва, але Філіппов пробив повз воріт головою, замикаючи навіс Адамюка. Але спортклубівці зуміли забити швидкий гол – Філіппов підкараулив неточну передачу назад від Педріньо і чітко реалізував вихід сам на сам із Твардовським -1:0.

Перший відрізок матчу тривав 19 хвилин до повітряної тривоги, при чому по її завершенні команди вийшли на поле не надовго. На 26-й хвилині пролунала друга повітряна тривога у грі, яка тривала цілу годину.

До сигналу про повітряну тривогу можна стверджувати, що саме господарі поля мали перевагу в контексті створення небезпечних моментів. Після невимушеної паузи сценарій гри повністю змінився. Ініціативою заволоділи "гірники".

Перед самою перервою гості зрівняли рахунок – Волинець впорався з ударом Шведа, але відбив м’яч прямо перед собою і першим на добиванні був Марлон. На 74-й хвилині гру у черговий раз перервала повітряна тривога. Довготривалі паузи через тривоги мають особливість докорінно змінювати характер гри. Так сталось і тут. Кінцівка матчу була саме за "Дніпром-1". Господарі активізувалися, але не змогли вирвати перемогу.

Шахтар втратив перші очки у весняній частині УПЛ, але навряд це псує настрій "гірникам". Інтрига в боротьбі за єврокубкові путівки залишається на останній тур. Адже на дві вакантні єврокубкові путівки претендують три клуби – СК "Дніпро-1", "Рух" по 49 очок, "Полісся" - 47.

СК «Дніпро-1» - «Шахтар»: постійні паузи змінювали характер гри, а результат створив єврокубкову інтригу , фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #Дніпро Шахтар #Дніпро-1 Шахтар
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...