• Головна
  • Літні шини 205 60 R16 з найкращим гальмуванням від інтернет магазину Autoshini.Com
Новини компаній
13:24, 15 травня

Літні шини 205 60 R16 з найкращим гальмуванням від інтернет магазину Autoshini.Com

Новини компаній

Коли йдеться про безпеку на дорозі, важливим фактором є здатність шин забезпечувати короткий гальмівний шлях. На допомогу з вирішенням проблеми прийде незалежний рейтинг, що базується на об'єктивних результатах тестів літньої гуми 205/60 R16.

Представлений типорозмір відноситься до популярних. Він підходить для сотень легкових авто, серед яких Mitsubishi Lancer, Citroen Berlingo, Toyota Camry, Renault Megane, Volkswagen Passat та ін. Тому і виробники автошин пропонують різні варіанти. У рейтингу магазину «Автошини Ком» зазначено п'ять найкращих моделей шин розміру 205/60 R16, які виділяються найкоротшим гальмівним шляхом.

Для детальнішого вивчення не полінуйтеся ознайомитися з матеріалом з найкращим співвідношенням ціна та якість

Літні шини 205 60 R16 з найкращим гальмуванням від інтернет магазину Autoshini.Com, фото-1

Continental PremiumContact 6

Відкриває рейтинг літніх коліс 205/60 R16 модель відомого виробника. 6-а версія була презентована у 2017 році і за роки випуску на європейських заводах здобула чимало нагород у незалежних тестах. Останній з них – ADAC Summer tyre test 2023. У 2022 році на ринок вийшло наступне покоління автошин – PremiumContact 7. Новинка отримала найкраще від шістки та стала ще більш ефективною у розгоні та гальмуванні. Ціна вкрай висока, тому 6-а версія виглядає кращим варіантів у 2024 році.

Hankook Ventus Prime 3 K125

Розробка корейської компанії, виробництво якої організовано здебільшого в Угорщині. Спеціальна конструкція протектора та особлива гума забезпечують відмінне зчеплення та стабільність, що дозволяє знизити ризик аквапланування та підвищити безпеку водіння. Сьогодні на ринку вже є наступне покоління серії Ventus Prime 4, але й трійка все ще не втрачає своєї актуальності.

Pirelli Cinturato P7

Преміальні літні шини італійського виробника, що випускаються по всій Європі, не могли оминути клієнтів магазину «Автошини Ком». Гума формату 205/60 R16 відрізняється швидким гальмуванням як на сухій, так і мокрій дорозі. Інноваційний компаунд та спеціальна конструкція протектора забезпечують надійне зчеплення та керованість. Завдяки високій зносостійкості та продуктивності автошини вважаються досить вигідними з точки зору економічності.

Firestone Roadhawk

Продовжує список найкращих літніх шин, що входить до складу родини Бріджстоун. Виробництво гуми зосереджено переважно у Іспанії. Автошини виділяються чудовим гальмівним шляхом на мокрому покритті. Спеціальний компаунд та дизайн асиметричного протектора дають відмінне зчеплення та керованість. Колеса добре гальмують у дощову та спекотну погоду. Висока зносостійкість та продуктивність виділяють гуму для повсякденного використання.

Maxxis Premitra HP5

Тайванські колеса замикають п'ятірку лідерів у рейтингу типорозміру 205/60 R16. Тести не брешуть, шини показують відмінне зчеплення та швидку зупинку. Дизайн блоків протектора забезпечує передбачуваність та стабільність, що дозволяє водіям бути впевненими у безпеці у будь-якій ситуації в дорозі.

Літні колеса 205/60 R16 з найкоротшим гальмом – це гарантія безпеки та впевненості під час водіння. Кожна з розглянутих моделей пропонує високий рівень продуктивності та надійності. Від правильного вибору комплекту коліс залежать здоров'я та життя не лише пасажирів, а й людей поза автомобілем. Купити гуму з представленого огляду магазину «Автошини Ком» означає уникнути більшості непередбачених ситуацій.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...