• Головна
  • Джумбері Сілогава на автомобілі ексдружини їхав з Тетяною Патинкою: що про них відомо
15:00, 31 серпня 2023 р.

Джумбері Сілогава на автомобілі ексдружини їхав з Тетяною Патинкою: що про них відомо

Джумбері Сілогава на автомобілі ексдружини їхав з Тетяною Патинкою: що про них відомо

Під час інциденту зі стріляниною в Дніпрі в авто перебувала Тетяна Патинка, яка відмовлялась виконати вказівки поліцейських. Їй 22 роки і вона була коханкою вбитого 38-річного Джумбері Сілогава. Чоловік за два дні мав святкувати свій день народження.

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на «Схеми».

Супутниця прописана у Дніпропетровській області. Сілогав також не був жителем міста - прописаний в смт Петриківка.

Джумбері Сілогава на автомобілі ексдружини їхав з Тетяною Патинкою: що про них відомо, фото-1

Чоловік займався торгівлею з лотків та на ринках іншими товарами та надавав ритуальні послуги. В нього з колишньою жінкою Наталією Сілогавою був бізнес у Дніпрі та в усій області, зокрема у Петриківці та Партизанському.

Сама Наталя має ще автомобіль KIA 2012 року випуску, який був куплений у 2018 році. Також їй належать дві земельні ділянки та три об'єкти нерухомості.

У 2019 році подружжя розлучилося. Про це вказано і в статусі користувача на сторінці у Facebook самого Сілогави: "у розлученні". Проте, коли журналісти зателефонували до компанії GRAN-3D і попросили до телефону Наталю, то співробітниця відповіла: "У Наталії вбили чоловіка і вона займається похороном, тому вона не зможе поговорити з вами".

Автомобіль Jaguar, поїздка на якому стала останньою для чоловік належить Наталії Сілогаві. Взагалі Джумбері Сілогава неодноразово порушував правила дорожнього руху. За період з 2018 по 2022 роки складено 12 протоколів через різні порушення ним ПДР, зокрема, перевищення швидкості, керування без посвідчення водія та рух під заборонені знаки.

Джумбері Сілогава на автомобілі ексдружини їхав з Тетяною Патинкою: що про них відомо, фото-2

Після зупинки чоловік поводився агресивно і мав ознаки алкогольного сп'яніння. Під час затримання поліцейський застосував табельну зброю, вистріливши три рази. Від отриманих вогнепальних поранень водій помер.

Конфлікт підбурювала його супутниця Тетяна. Вона була на сидінні водія босоніж, поруч на пасажирському кріслі – Джумбері, а на задньому сидінні двоє його синів-підлітків.

Правоохоронці готують Тетяні підозру за ст. 348 Кримінального кодексу – «посягання на життя працівника правоохоронного органу». 

"У Дніпрі відкрито кримінальне провадження за фактом посягання на життя патрульних поліцейських
Відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань слідчі ГУНП в Дніпропетровській області внесли за ст. 348 Кримінального кодексу України.
Обставини вчиненого 29 серпня правопорушення щодо патрульних поліцейських будуть встановлені слідчим шляхом.
За посягання на життя працівника поліції передбачене покарання - від 9-ти до 15-ти років позбавлення волі або довічне позбавлення волі", - йдеться в повідомленні патрульної поліції.
Сьогодні у рідному селі загиблого проходять похорони Джумбери Силогави. На прощання прийшло чимало людей. Незважаючи ні на що, люди характеризують його як гарну людину, доброго сім’янина, волонтера.

Новини по темі:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #Джумбері Сілогава Тетяна Патинка
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...