• Головна
  • В Дніпрі поліцейський застрелив чоловіка: нові подробиці справи
12:30, 30 серпня 2023 р.

В Дніпрі поліцейський застрелив чоловіка: нові подробиці справи

В Дніпрі поліцейський застрелив чоловіка: нові подробиці справи

Вчора, 29 серпня, у Дніпрі патрульний поліцейський застрелив пасажира автомобіля. Водійка авто проігнорувала вимоги правил дорожнього руху, а після зупинки - пасажир чинив спротив і влаштував конфлікт.

Деталі інциденту в "Сніданку з 1+1" розповіла радниця з комунікацій Державного бюро розслідувань Тетяна Сапьян, передає редакція 056.

Тетяна Сапьян повідомила, що у ДБР за сприяння поліції розпочали розслідування цього інциденту. Кримінальне провадження відкрили за двома статтями: "умисне вбивство" та "перевищення службових повноважень".

"Правоохоронними органами було встановлено, що правоохоронці намагалися зупинити елітну автівку в середмісті Дніпра. Водій ігнорував законні вимоги ПДР. Що саме ігнорував, чому так трапилося, що це призвело до летального випадку – буде встановлено в процесі досудового розслідування. Вказано також нашими слідчими, що чоловік (пасажир авто - Ред.) поводився досить агресивно і мав всі ознаки алкогольного сп'яніння. Вже під час інциденту правоохоронець застосував табельну зброю", - розповіла Сапьян.

Додамо, що одразу 29 серпня було здійснено затримання патрульного поліцейського, якого підозрюють у смертельній стрілянині. Під час конфлікту він застосував табельну зброю та тричі вистрелив у спину пасажиру. Від отриманих травм чоловік помер. Патрульного затримали, триває слідство. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...