• Головна
  • Патрульний застрелилив у Дніпрі чоловіка: що відомо станом на зараз
22:55, 29 серпня 2023 р.

Патрульний застрелилив у Дніпрі чоловіка: що відомо станом на зараз

Патрульний застрелилив у Дніпрі чоловіка: що відомо станом на зараз

29 серпня, у Дніпрі патрульний смертельно поранив чоловіка. Наразі на місці події працюють усі профільні служби. 

Про повідомляє редакція 056 з посиланням на сторінку патрульної поліції Дніпропетровщини.

Подія сталася 29 серпня на проспекті Івана Мазепи. За даними Державного бюро розслідувань, попередньо було встановлено, що правоохоронці намагались зупинити авто у середмісті Дніпра, водій якого, за наявними даними, ігнорував правила дорожнього руху.

"Після зупинки автомобіля, чоловік поводився агресивно та мав всі ознаки алкогольного сп’яніння. Під час інциденту правоохоронець застосував табельну зброю. Від отриманих вогнепальних поранень водій авто помер", – йдеться у повідомленні.

Наразі розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 115, частиною 3 статті 365 Кримінального кодексу України.

Вирішується питання про затримання правоохоронця та повідомлення йому про підозру.

На місці події працюють слідчо-оперативна група та криміналісти поліції, а також співробітники Державного бюро розслідувань, які в рамках кримінального провадження встановлюватимуть усі обставини події.

"Керівництвом Нацполіції призначене службове розслідування за фактом застосування патрульним поліцейським табельної вогнепальної зброї. На цей час патрульних відсторонено від виконання обов’язків", – повідомили у патрульній поліції Дніпропетровщини.

У мережі шириться відео начебто з місця події. Як повідомили Суспільному у пресслужбі Державного бюро розслідувань, воно буде опрацьоване в рамках досудового розслідування. На самому відео, де як застрелили чоловіка поліцейські у Дніпрі доволі неоднозначно все.

Станом на 23:00, за даними прокуратури Дніпропетровщини, правоохоронця затримали за перевищення службових обов'язків в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення про підозру.

Офіційної інформації про особу загиблого водія "Ягуара" немає. 

За даними видання Іnformator, загиблий – Джумбері Сілогава, якому 1 вересня мало виповнитися 39 років. У Мережі Facebook ми знайшли профіль чоловіка з таким ім'ям та прізвищем. На аватарці біля нього стоять двоє хлопчиків, очевидно синів.

Патрульний застрелилив у Дніпрі чоловіка: що відомо станом на зараз , фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...