• Головна
  • Стрілянина в Дніпрі: адвокат поліцейського розповів, чи є підстави його затримувати
11:00, 31 серпня 2023 р.

Стрілянина в Дніпрі: адвокат поліцейського розповів, чи є підстави його затримувати

Стрілянина в Дніпрі: адвокат поліцейського розповів, чи є підстави його затримувати

29 серпня ввечері на проспекті Івана Мазепи патрульний тричі вистрілив у водія, який при затриманні поводився неадекватно. Той помер на місці. Зараз правоохоронець затриманий, йому обиратимуть запобіжний захід. Проте є підстави його відпустити.

Про це повідомляє сайт 056 з посиланням на Facebook-сторінку адвокатки поліцейського Юлії Сегеди.

Вона не може розповісти всіх деталей, тому що є таємниця слідства. Проте буде суд, який вирішить долю її 21-річного підзахисного.

“Якщо ми хочемо, щоб поліція захищала нас, вона повинна вміти не боятись захищати себе. Загинула людина, співчуття рідним, але така поведінка не має виправдання… Колись ви багато чого дізнаєтесь, але зараз є таємниця слідства, яку я не можу порушити. Патрульний затриманий, буде суд, на якому будуть обирати запобіжний захід. Звісно, моє переконання й думка, що немає жодної підстави тримати його під вартою”, – розповіла Сегеда.

Зазначимо, що правоохоронця затримали за перевищення службових повноважень в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. ДБР розпочало кримінальне провадження за статтями умисне вбивство та перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу.

Новини по темі:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #стрілянина у Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...