• Головна
  • Музично-іменний дарунок – нова ера в світі привітань
Новини компаній
11:00, 25 жовтня 2018 р.

Музично-іменний дарунок – нова ера в світі привітань

Новини компаній

День народження – свято, що має особливий статус серед інших урочистих днів. Відрізняючись особливим піднесенням, цей день:

  • додає кількості прожитим рокам;

  • символізує рух людини у безмежному Всесвіті;

  • веде лік, скільки разів ми разом із Землею облетіли навколо сонця (так що усі ми тією чи іншою мірою космонавти).

Враховуючи особливу важливість цього свята стає зрозумілим, що привітання «із Днюхою» (як зараз прийнято говорити) мають бути креативними і значущими.

Зробіть імениннику приємне та потурбуйтесь заздалегідь про те, як висловити йому свою шану на честь великої днини.

«Все минає, а музика – вічна»

Вітання, що в поєднані з музикою, на довше лишаються в памяті людини та приносять їй більше задоволення. Чому? Тому що музика – це мистецтво, що є глибоко дотичним до емоційної сфери людського буття. Викликаючи найбільш хвилюючий емоційний відгук, музика здатна «чіпляти» найтонші струни людської душі. Саме тому музичне привітання на День народження запамятається якнайдовше (безумовно, при цьому музична складова має бути високого естетичного ґатунку).

Невипадково вчені-психологи не одне десятиріччя працюють над таким поняттям як «музикотерапія», відносячи до її заслуг здатність:

  • знімати стрес;

  • покращувати настрій;

  • сприяти релаксації або навпаки тонізувати (в залежності від музичного жанру).

Ім’я людини – джерело самопозитиву

Якщо знову звернутися до курсу психології, то можна пригадати, що для кожної людини її ім’я, вимовлене у звертанні до неї – це подразник мозкового центру задоволення. Тому вчені-психологи радять якнайчастіше звертатися саме по імені, відкриваючи таким чином для себе душу людини і налаштовуючи її на приязно-позитивний лад.

Тому персоніфіковані поздоровлення мають суттєву перевагу перед не особовими і набагато довше утримуються в памяті іменинника.

Подвійний позитивний ефект мають саме ті вітання, в яких іменна складова має якісний музичний супровід.

Саме такими поздоровленнями пропонуємо вітати близьких людей. Для цього на сайті є усі необхідні опції і асортиментний музично-іменинний ряд. Усі пропоновані вітальні пісні мають гарне аранжування та красиву мелодію, що добре та швидко запамятовується.

Як привітати музично-іменним дарунком близьку людину

Пропонуємо усім бажаючим скористатися опціями цього сайту https://muzvitanka.com.ua. Близько сімдесяти жіночих та стільки ж чоловічих імен розташовані в алфавітному порядку. Вибрав потрібне, досить клацнути на нім курсором. Сторінку з персонально-іменним музичним вітанням, що відкриється, нескладно завантажити на свій ноутбук/ПК/смартфон.

Вже звідти можете розпорядитись піснею-вітанням на власний розсуд (як варіант, навіть накласти на святкове відео). Якщо є потреба привітати близьку людину безпосередньо в інтернеті – нескладно буде переслати скопійоване посилання на електронну пошту або акаунт в соцмережах.

Можете бути впевненим – позитив від такого музичного дарунку буде довго супроводжувати іменинника. Ви ж напевне, саме цього і хотіли?

Долучайтесь до нової ери в світі привітань і тримайтесь на позитиві!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Високі оцінки користувачів за Стиль викладу
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...