• Головна
  • Сучасні холодильники: особливості вибору та найкращі моделі
Новини компаній
09:47, 25 травня

Сучасні холодильники: особливості вибору та найкращі моделі

Новини компаній

На сучасному ринку представлені сотні моделей холодильних шаф від відомих та не дуже виробників. Перед тим як купувати цей побутовий прилад, рекомендуємо ознайомитися з базовою класифікацією та ключовими критеріями. Прочитавши цю статтю, ви дізнаєтеся, якими бувають холодильники і на що варто в першу чергу звертати увагу під час вибору. Також розглянемо три актуальні моделі від топових брендів. На сайті інтернет-супермаркету allo.ua можна дізнатися скільки коштує холодильник Whirlpool та інших брендів в Україні.

Найважливіші аспекти вибору

Вибираючи холодильник, потенційним покупцям слід враховувати:

  1. Тип установки. Холодильник може бути окремим («соло») або вбудованим. Вибір багато в чому залежить від інтер'єру кухні.
  2. Кількість та конфігурацію камер. На ринку є однокамерні моделі, а також двокамерні прилади із морозилкою. Розташування морозильної камери може бути верхнім, нижнім або бічним (Side-by-Side).
  3. Корисний внутрішній об'єм. Оптимальний вибір залежить від кількості користувачів та продуктів, що зберігаються.
  4. Систему заморожування. Моделі з крапельним розморожуванням необхідно періодично розморожувати через утворення заледенінь на внутрішніх стінках. Більш просунуті прилади з системою No Frost коштують дорожче і потребують додаткового догляду.

Є холодильні установки для дому з механічним та сенсорним керуванням. Другий варіант спрощує використання, проте недосвідченим користувачам потрібен час звикання. Image

Топ-3 холодильників у 2024 році

1. Whirlpool W7X 82I W

Модель із стильним дизайном та фірмовою технологією заморозки Total No Frost. Варто також наголосити на продуманій організації внутрішнього простору. В основному відділенні передбачено кілька полиць та спеціальних відсіків. Компресор має великий робочий ресурс та споживає трохи енергії. Є сучасний внутрішній дисплей і функція автоматичного розморожування.

2. Samsung RB34T600FSA/UA

Південнокорейський виробник заявляє, що термін експлуатації холодильника — 17–20 років. Завдяки елегантному дизайну та компактним розмірам він гармонійно вписується в інтер'єр і не займає багато простору. Брендова технологія SpaceMax дає можливість встановити оптимальний режим зберігання різних видів продуктів в окремих робочих зонах. Використовується енергоефективний компресор високої потужності, є опція «розумні налаштування».

3. Bosch KGN36VL326

Надійний та функціональний холодильник Ноу Фрост від німецького гіганта індустрії побутової техніки. У цій моделі реалізовано кілька сучасних функцій і технологій: багатопотокове охолодження MultiAirflow, швидке заморожування, захист від шкідливих мікроорганізмів. У морозильній камері є відділення для заморожування різних продуктів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Останні новини
Оголошення
live comments feed...