• Головна
  • Допомагає зберегти здоров’я серця: корисний і смачний продукт
19:00, 17 лютого

Допомагає зберегти здоров’я серця: корисний і смачний продукт

Допомагає зберегти здоров’я серця: корисний і смачний продукт

За даними дослідження вживання цей продукт допомагає зберегти здоров’я серця. Цей корисний і смачний продукт  - шоколад.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

Вживання шоколаду принаймні один раз на тиждень допомагає знизити ризик серцево-судинних захворювань.

“Наше дослідження показує, що шоколад допомагає підтримувати здоров’я кровоносних судин серця”, – розповідає автор доктор Чаякріт Кріттанавонг з Медичного коледжу Бейлора.

У минулому клінічні дослідження показали, що шоколад корисний як для кров’яного тиску, так і для слизової оболонки кровоносних судин.

Дослідники провели комбінований аналіз досліджень останніх 50 років, в яких вивчалася зв’язок між споживанням шоколаду і закупоркою коронарних артерій. Аналіз включав шість досліджень із загальною кількістю учасників понад 336 тисяч.

Вчені встановили, що в порівнянні зі споживанням шоколаду менше одного разу на тиждень, вживання його частіше, ніж раз на тиждень, призвело до зниження ризику коронарної недостатності на 8%.

“Шоколад містить корисні для серця поживні речовини, такі як флавоноїди, метилксантини, поліфеноли і стеаринову кислоту, які можуть зменшити запалення і підвищити рівень хорошого холестерину”, – зазначає Кріттанавонг.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...