• Головна
  • Вікторія Галицька розповіла про інвестиції в доходну нерухомість Пхукету
Новини компаній
18:05, 14 лютого

Вікторія Галицька розповіла про інвестиції в доходну нерухомість Пхукету

Новини компаній

Вікторія Галицька, керуюча партнерка компанії Sunny Development Group, поділилася досвідом інвестування у прибуткову нерухомість на Пхукеті після запуску проєкту на острові Балі. В результаті вкладень на Балі у 2023 році інвестори змогли заробити 18% прибутку

Про це повідомляє сайт dsnews.ua

Вікторія Галицька / Фото з відкритих джерел

Вікторія Галицька / Фото з відкритих джерел

Про новий проєкт Вікторія Галицька розповіла на своєму Youtube-каналі, передає "ДС" із посиланням на персональний сайт девелоперки.

Повідомляється, що новий об'єкт від забудовника розпочав свою роботу на території острова Пхукет у Таїланді.

Проєкт під назвою Sunny Moon розташовано на ділянці землі, що знаходиться у безпосередній близькості до океану, що робить його особливо привабливим для інвесторів.

Вікторія Галицька

Вікторія Галицька

Вікторія Галицька каже, що Sunny Moon — суперсучасний комплекс бізнес-класу, який "передає атмосферу поєднання природи із сучасним життям, поєднання натурального каменю та натурального дерева із високими технологіями".

Зазначається, що комплекс спочатку позиціонується як доходна нерухомість, працюючий бізнес "під ключ", підкріплений квадратними метрами.

Девелоперка додала, що на території комплексу є все для комфортного життя та відпочинку, включаючи власний басейн із морською водою, дитячу кімнату, бібліотеку, чайну кімнату, спортзал, ресторани, простір для мітінгів, кімнату для запису подкастів та ведичний центр.

"Ми очікуємо високу капіталізацію та високий дохід від оренди цієї нерухомості. Завдання кожного інвестора при інвестиції в нерухомість — примножувати свої гроші. Фахівці нашої керуючої компанії знають, як зробити високу прибутковість для наших клієнтів. Ми не просто знаємо, ми це вже робимо на острові Балі", де за минулий рік ми виплатили 18% прибутковості для наших інвесторів, і ми знаємо, як забезпечити високу прибутковість та швидке повернення інвестицій для наших клієнтів на острові Пхукет.", — розповіла про новий проєкт Вікторія Галицька.

Довідка: Вікторія Галицька — бізнесвумен, засновниця міжнародної групи компаній, куди входять фабрика меблів, будівельна та керуюча компанії SUNNY DEVELOPMENT GROUP. Площа забудованих проєктів понад 1 000 000 м2.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Вікторія Галицька #девелопер #Sunny Development Group #забудовник #нерухомість
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...