• Головна
  • Висока ракетна загроза з моря для України: що відомо
12:30, 28 січня

Висока ракетна загроза з моря для України: що відомо

Висока ракетна загроза з моря для України: що відомо

Триває сімсот четверта доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. На бойовому чергуванні в акваторії Чорного моря залишаються два підводних човни з 8 ракетами типу "Калібр".

Про це повідомила керівниця пресцентру оперативного командування "Південь" Наталя Гуменюк, передає редакція сайту 056.

Наталя Гуменюк зазначила, що в акваторії Чорного моря корабельне угруповування ворога дещо скоротилося. Надводні ракетоносії вночі були заведені в пункти базування. На бойовому чергуванні залишаються два підводних човни (це вісім ракет типу "Калібр") готових до застосування.

У Військово-морських силах ЗСУ також зазначають, що на ранок 28 січня у Чорному морі росія зменшила своє корабельне угруповання.

Там на чергуванні перебуває шість ворожих кораблів серед яких два ракетоносії загальним залпом до восьми "Калібрів", повідомили у Військово-морських силах ЗСУ.

Окрім того, один ворожий корабель чергує в Азовському морі. А в Середземному росія тримає два своїх судна, серед яких є один носій крилатих ракет "Калібр", загальний залп до восьми ракет.

"рф продовжує порушувати Міжнародну конвенцію з охорони людського життя на морі 1974 р. (SOLAS), вимикаючи системи автоматичної ідентифікації (AIS)", - додають у ВМС.

Станом на 12:26 в Повітряних Силах ЗС України попереджають, що наразі зберігається ракетна небезпека в областях, де оголошена повітряна тривога! 

Загроза пусків ракет з акваторії Азовського моря! Не ігноруйте сигнали повітряної тривоги!

Нагадаємо, вночі окупанти знову вгатили по Україні - про всі подробиці атаки читайте у новині.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...