• Головна
  • Нічна атака дронами та балістикою: деталі про роботу ППО в Україні
10:36, 28 січня

Нічна атака дронами та балістикою: деталі про роботу ППО в Україні

Нічна атака дронами та балістикою: деталі про роботу ППО в Україні

Війська рф сьогодні вночі, 28 січня, атакували територію України "Шахедами" та балістикою. Сили ППО знищили чотири ударні дрони.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Telegram Повітряних сил ЗСУ.

За повідомленнями військових, у ніч на 28 січня 2024 року ворог атакував вісьмома ударними БпЛА типу Shahed-136/131 з південно-східного напрямку (Приморсько-Охтарськ рф), двома ракетами "Іскандер-М" по Полтавській області з району Воронезької області рф та трьома ракетами С -300 по Донецькій області з тимчасово окупованою територією регіону.

Наголошується, що ворог атакував цивільні об'єкти та об'єкти критичної інфраструктури у Полтавській, Донецькій, Запорізькій та Дніпропетровській областях.

Мобільними вогневими групами Повітряних сил знищено чотири з восьми ворожих БПЛА, якими противник атакував прифронтову зону.

Нічний удар по Україні 27 січня

У суботу ввечері, 27 січня, у Кременчуці та Полтаві було чути вибухи, у низці областей було оголошено повітряну тривогу, у Повітряних силах ЗСУ попереджали про загрозу застосування балістики.

Пізніше у Полтавській ОВА повідомили, що російські військові обстріляли Кременчуцький район, внаслідок атаки є влучання у промисловий об'єкт. Після удару на місці вибухів також виникла пожежа. Пізніше у Полтавській ОВА показали фото наслідків ворожої атаки на регіон.

У Повітряних силах ЗСУ про загрозу застосування "Шахедів" попереджали мешканців східних та центральних регіонів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...