• Головна
  • Де за новими правилами у Дніпропетровській області пройти техогляд авто?
Новини компаній
14:54, 11 січня

Де за новими правилами у Дніпропетровській області пройти техогляд авто?

Новини компаній

Всі вже напевне чули про різноманітні нововведення для проведення обов'язкового технічного огляду автомобілів, які встигли вступити в дію уже з 25-го серпня поточного року. Далі хочемо разом із вами більш детально поговорити про ці нововведення та про те, де саме в Дніпропетровській області можливо буде пройти такий технічний огляд відповідно до нововведень. Буде цікаво та корисно тому обов'язково знайдіть кілька хвилин вашого часу для знайомства з матеріалом.

Де за новими правилами у Дніпропетровській області пройти техогляд авто?, фото-1

Про які саме зміни йде мова?

Стосовно водіїв тут нічого не змінилося. Закон як і раніше зобов'язує їх в обов'язковому порядку проходити технічний огляд автомобільних транспортних засобів у встановленні на це терміни. Правда сама процедура віднині буде більш прозора та ще точніша. Цього вдасться досягти завдяки введенню замість фотофіксації відеофіксації та відповідно електронного протоколу.

Якщо ж говорити про фіксацію на відео всього процесу технічного огляду, окремо варто відзначити, що тут має місце техогляд та відеофіксація всіх без виключення етапів. На час воєнного стану звісно та відповідно впродовж півроку після його скасування/припинення, положення стосовно проведення такого роду фіксації застосовані не будуть. Техогляд своїх транспортних засобів мають проводити автовласники, чиї автомобілі використовуються на українських дорогах загального користування, з метою отримання прибутку.

До речі, відповідно до Кодексу України про адміністративні правопорушення, нині є певні штрафи за відсутність технічного огляду. Вони хоча і невеликі, але все ж це штрафні стягнення. Додатково такі стягнення пов'язують із небезпекою для інших учасників дорожнього руху, що можуть і будуть становити порушники. Задля гарантії безпеки вашої та всіх інших учасників дорожнього руху, варто вчасно обов'язково проходити технічний огляд.

Де за новими правилами у Дніпропетровській області пройти техогляд авто?, фото-2

Черговість дій у разі проходження техогляду за новими правилами

Для того аби з 25-го серпня нинішнього року будь-який власник того чи іншого транспортного засобу пройшов процедуру, важливо за попереднім записом звернутися у відповідний пункт технічного огляду. Із собою важливо мати всі потрібні документи. Також потрібно буде оформити відповідну заяву на проведення такого огляду та оплатити вартість процедури.

Наступним йде етап очікування проведення такої перевірки та оголошення результатів. Якщо автомобіль не пройде технічний огляд, власник транспортного засобу отримає акт невідповідності. Після цього йому необхідно усунути проблеми та повторно пройти технічний огляд.

Куди звернутися за допомогою, коли потрібно пройти ОТК?

Для того аби у вас не виникло проблем з проходженням процедури технічного огляду за новими правилами, обов'язково завітайте на сайт компанії ОТК-СЕРВІС. Це мережа сучасних лабораторій, де кожен автоводій та власник авто матиме можливість отримати послуги з обов'язкового технічного контролю транспортних засобів. Своїм клієнтам тут надають широкий перелік послуг, в роботі використовують лише відкаліброване обладнання.

Що вже говорити про те, що в кожній такій лабораторії працює виключно висококваліфікований персонал та лише акредитовані спеціалісти, котрі мають надзвичайно потужний досвід роботи у сфері проведення обов'язкового технічного контролю.

Перелік адрес лабораторій ОТК-СЕРВІС у Дніпрі та Дніпропетровській області, де можливо за новими змінами пройти ОТК:

  • м. Дніпро, вул. Передова, буд. 671;
  • м. Дніпро, вул. Миколи Руденка, 29А;
  • м. Дніпро, вул. Малиновського, 130/а;
  • м. Дніпро, вул. Набережна Заводська, бу. 82;
  • с. Слобожанське, вул. Нижньодніпровська 1;
  • м. Дніпро, вул. Павлова, 21;
  • м. Дніпро, просп. Богдана Хмельницького, 146;
  • с. Єлизаветівка, вул. Індустріальна, 11;
  • м. Дніпро, просп. Мануйлівський, 2;
  • м. Дніпро, вул. Дніпросталівська, 5;
  • м. Дніпро вул. Криворізьке шосе, 35;
  • м. Дніпро, вул. Автопаркова, 1Г;
  • м. Дніпро, вул. Калинова, 87;
  • м. Дніпро, вул. Магдалинівська, 2;
  • м. Дніпро, просп. Праці, 14;
  • м. Дніпро, просп. Праці, 7.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...