• Головна
  • Стрілянина у Дніпрі: 23-річній учасниці конфлікту з патрульними обирають запобіжний захід
14:00, 15 вересня 2023 р.

Стрілянина у Дніпрі: 23-річній учасниці конфлікту з патрульними обирають запобіжний захід

Стрілянина у Дніпрі: 23-річній учасниці конфлікту з патрульними обирають запобіжний захід

15 вересня, у Дніпрі обирають запобіжний захід 23-річній учасниці конфлікту з патрульними, внаслідок якого сталася смертельна стрілянина.

Про це повідомляє редакція 056.

Підозрювальній інкримінують опір працівнику правоохоронного органу. За це їй загрожує до двох років позбавлення волі. Від захисту вона відмовилася і захищає сама себе.

Прокурор наполягає на домашньому арешті.

12 вересня слідчі ГУНП в Дніпропетровській області вручили 23-річній жінці повідомлення про підозру за опір поліцейському.

Також в рамках досудового розслідування тривають слідчі дії, судова медична експертиза та інші слідчі заходи для встановлення всіх обставин правопорушення, вчиненого 29 серпня щодо патрульних поліцейських. За результатами можлива додаткова кваліфікація.

Слідчі заходи проводяться за процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури.

Йдеться про Тетяну Патинку, яка знаходилася поряд із вбитим Джумбері Сілогавою в Jaguar. Вона була за кермом, коли їх зупинили патрульні поліцейські і поводила себе агресивно.

Зазначимо, що спочатку їй готували підозру за ст. 348 Кримінального кодексу – "посягання на життя працівника правоохоронного органу". 

Смертельна стрілянина у Дніпрі: події і факти

Нагадаємо, у Дніпрі 29 серпня патрульний застрелив пасажира Jaguar на очах у дітей.  

Поліцейські побачили, як "Ягуар" порушує правила дорожнього руху. На вимогу зупинитися авто мчало геть. відео з камер спостереження свідчить: за кермом був чоловік. Коли врешті авто зупинили, за кермом вже була жінка.

Водночас на задньому сидінні були його двоє неповнолітніх дітей. Подруга батька відмовилася надавати патрульним документи.

До суперечки долучився й чоловік. Після сварки порушники намагалися поїхати геть, розпочалася бійка. Чоловік з авто перекинув патрульного, пішов до його напарниці та вдарив її в обличчя.

Поліцейська впала непритомна. Її напарник почав стріляти в нападника. Чоловік помер на місці. Патрульного відправили на час слідства під цілобовий домашній арешт. Його напарниця із переломами кісток обличчя у лікарні. Водночас експертизи ще тривають.

Після смертельного інциденту патрульного поліцейського затримали.

У поліції кажуть: за результатами слідства можуть бути й додаткова кваліфікація дій учасників.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...