• Головна
  • Пила X — в кінотеатрах вже з 28 вересня: дивіться український трейлер
Партнерський матеріал
12:54, 13 вересня 2023 р.

Пила X — в кінотеатрах вже з 28 вересня: дивіться український трейлер

Партнерський матеріал

Кінокомпанія ADASTRA CINEMA має честь представити для українських глядачів продовження серії найуспішніших картин у стилі жахів — Пила X. Картина стане сюрпризом для всіх фанатів перших фільмов франшизи, так як повернеться до початку — експериментів злого генія Джона Крамера, який краще відомий за своїм прізвиськом «Конструктор». 

Дія фільму відбувається між подіями, показаними у фільмах «Пила: Гра на виживання» та «Пила 2». Смертельно хворий Джон Крамер їде до Мексики, щоб отримати ризиковане експериментальне лікування раком. Проте з'ясовується, що «лікування» – це афера для обману найуразливіших людей. Знайшовши нову мету, Крамер повертається на роботу, використовуючи свої хитромудрі смертельні пастки проти шахраїв.

До своєї зіркової ролі повертається головна зірка франшизи — Тобін Белл, який повернувся до ролі Джона Крамера вперше з 2017 року. Шоні Сміт знову виконає роль Аманди Янг — помічниці та соратниці Конструктора. Компанію зіркам франшизи складуть  —  Сюнневе Макодю Лунд, Стівен Бренд та Майкл Біч. Також у касті представленні Рената Вака, Паулетт Ернанде, Джошуа Окамото та Октавіо Хинохоса.

Режисером стрічки виступив Кевін Гройтер, який є монтажером перших фільмів серії, які мають найбільший успіх серед фанатів та критиків. Також він є режисером пізніших стрічок франшизи («Пила VI», «Пила 3D») та є справжнім фаворитом серед мільйонів прихильників серії. 

Він обіцяє, що ця історія буде сконцентрована саме на Конструкторі, який і є центром Всесвіту  «Пили». Гройтерт дражнить поверненням до суворішого тону франшизи:. «Можливо, це не простота рівня «Пила I», але близько до цього.  Пила X — це емоційна подорож, у яку ви вирушаєте разом із Джоном Крамером, а не бійня, яку ви переживаєте з погляду жертв. Очевидно, знайдуться люди, яким це не сподобається, але я думаю, що фільм сподобається людям, які фанатіють не лише за кровью у кадрі. Але не хвилюйтеся, фанати крові: ми готові посперечатися, що і ви теж будете більш ніж задоволені».

Зустрічайте Пилу X у кінотеатрах вже з 28 вересня! Фільм також буде доступний у форматі 4DX.

  • ПИЛА Х*
  • SAW X
  • Дата старту: 28 вересня 2023
  • Країна: США
  • Хронометраж: 118 хв.*
  • Жанр: трилер, хоррор
  • Режисер: Кевін Гротерт - франшиза Пила
  • У ролях: 
  • Тобін Белл - франшиза Пила, Фірма, Здатна на все
  • Шоні Сміт - франшиза Пила, Острів, Армагедон
  • Синньове Макоді Лунд - Дівчина у павутинні, Мисливці за головами
  • Майкл Біч - франшиза Астрал, Аквамен

Джон Крамер a.k.a. Конструктор (Тобін Белл) повернувся! Найтривожніша частина франшизи Пила, події якої відбувається між подіями фільмів «Пила I» та «II», коли хворий та зневірений Джон вирушає до Мексики, щоб пройти ризиковану експериментальну медичну процедуру в надії на дивовижне лікування від свого раку — лише для того, щоб виявити, що вся операція є шахрайством. Озброєний новознайденою метою, відомий серійний вбивця повертається до своєї роботи, щоб за допомогою підступних, божевільних і хитромудрих пасток заради головної помсти свого життя. 

Буде адаптовано в україномовній версії для осіб з порушенням зору та осіб з порушенням слуху.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Пила X
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...