• Головна
  • "Живий пам'ятник" в центрі Дніпра, який любить McDonald's: чи знайшли в дівчини заборонені речовини
15:30, 22 серпня 2023 р.

"Живий пам'ятник" в центрі Дніпра, який любить McDonald's: чи знайшли в дівчини заборонені речовини

"Живий пам'ятник" в центрі Дніпра, який любить McDonald's: чи знайшли в дівчини заборонені речовини

У Дніпрі часто помічають дівчину в чорному одязі та кепці, яка на Європейській площі спирається на стовп, наче їй погано. Багато хто їй пропонує допомогу. Іноді вона погоджується на їжу, але тільки з McDonald's. Також вона ходить по місту з низько опущеною головою. Дівчина вже стала популярною в TikTok і запустила тренд серед молоді. Не оминула її увагою і поліція.

Про це повідомляє сайт 056.

До правоохоронців жодних скарг від громадян з приводу дівчини не надходило. Проте для забезпечення громадського порядку в центрі посилено патрулювання. Адже навколо нашої героїні постійно збирається багато людей. Навіть були зафіксовані навіть бійки через містянку.

Особистість дівчини встановлено. В неї не було виявлено жодних заборонених речовин. Тож підстав для того, аби заборонити їй перебувати на території Європейської площі, немає. І вона продовжує туди ходити.

Конкретні мотиви дівчини невідомі, проте перехожі припускають, що таким чином вона намагається заробити за рахунок небайдужих людей. У McDonald's кажуть, що останні дні з площі до них дійсно приходить дівчина в чорному, але не повертає їжу, а просто їсть. Також існують припущення, що вона страждає через розлучення з коханим, має психічну хворобу, є частиною соціального експерименту чи навмисне створює новий тренд в TikTok.

Сьогодні у дівчини з’явився захисник, який закликає не фотографувати дівчину та не кепкувати з неї. Таємничий хлопець в масці зробив плакат та став поруч з нею.

"Краще пройдіть мимо. Будь ласка, залишайтеся людиною. Ви можете не знати усіх деталей ситуації. Я ж не підхожу до вас, не навʼязуюсь вам, ніяк не заважаю піти далі по справах", – написав юнак.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...