• Головна
  • Ракетний дар по Павлограду: скільки грошей виділили на ліквідацію наслідків
16:30, 2 травня 2023 р.

Ракетний дар по Павлограду: скільки грошей виділили на ліквідацію наслідків

Ракетний дар по Павлограду: скільки грошей виділили на ліквідацію наслідків

Внаслідок ракетного удару по Павлоградському району 1 травня пошкоджено 80 приватних будинків та 24 багатоповерхівки. Побиті п’ять шкіл, чотири дошкільні навчальні заклади, магазини та сім автомобілів. Зачепило також і енергообладнання. На ліквідацію збитків буде скеровано в цілому дев’ять мільйонів гривень.

Про це повідомив заступник керівника Офісу Президента Олексій Кулеба в ефірі "Ми-Україна"

За його словами, ракетний удар по Павлограду призвів до суттєвих руйнувань житлового фонду та інфраструктурних об’єктів. На усунення наслідків шість мільйонів гривень виділяє місто Павлоград, ще три мільйони – Дніпропетровська ОВА.

"Гроші будуть направлені на відшкодування збитків, які отримали люди й на те, щоб якнайшвидше відбулися ремонти як у багатоповерхівках, так і в приватних будинках, які постраждали. Ця ситуація, як і ситуація в Умані, стоїть на особливому контролі у президента України. Ми щодня контролюємо та звітуємо щодо того, що конкретно зроблено для людей в цих населених пунктах", – сказав Кулеба.

Він також розповів, що наразі головне завдання полягає у наданні допомоги постраждалим: щоб в першу чергу, люди, які залишилися без житла були розміщені та мали усі умови для життя та щоб в постраждалих домівках були якомога швидше закриті вікна, двері тощо.

Наразі на місці прильоту продовжується розбір завалів. Розгорнуті пункти прийому заяв громадян. Вже отримано 600 заяв на отримання допомоги. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ракета Павлоград #новини Павлоград
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...