• Головна
  • Ворог постійно змінює тактику ракетних обстрілів: що зараз в пріоритеті
15:30, 2 травня 2023 р.

Ворог постійно змінює тактику ракетних обстрілів: що зараз в пріоритеті

Ворог постійно змінює тактику ракетних обстрілів: що зараз в пріоритеті

28 квітня та 1 травня армія агресора завдала ракетних ударів по Україні. Це не були такі масовані атаки, як раніше, що означає про постійну зміну тактики. Вона залежить від завдань, які агресор ставить перед собою.

Про це повідомив речник командування Повітряних сил Юрій Ігнат в ефірі телемарафону.

Він нагадав, що восени були масовані обстріли нашого паливно-енергетичного сектору. Тоді ракети летіли фактично щотижня. Далі, з настанням зими часові проміжки ударів ворога почали збільшуватися. Однак, держава-агресор не досягла бажаного ефекту, обстріли продовжилися.

"Таким чином зараз не маючи достатньої кількості крилатих далекобійних високоточних ракет росіяни будуть застосовувати те, що можуть собі дозволити. Це стосується як ракет повітряного базування Х101/Х555, так і "калібрів". Їх будуть застосовувати по найбільших пріоритетах, які перед собою ставлять", – зазначив Ігнат.

За його словами, серед пріоритетів для атак ворога - західне озброєння, яке партнери надають Україні для оборони та наступальних дій. Не варто виключати і обстріли енергетики.

Речник Повітряних сил розповів, що загарбники активно використовують те, що мають на передній лінії фронту. Зокрема, реактивну артилерію, яка може влучати на відстані понад 100 кілометрів. Також противник продовжує бити з С-300 та скидати авіабомби.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...