• Головна
  • У москві зі стріляниною затримали кілера, який в Дніпрі вбив Анара Мамедова
12:00, 15 березня 2023 р.

У москві зі стріляниною затримали кілера, який в Дніпрі вбив Анара Мамедова

У москві зі стріляниною затримали кілера, який в Дніпрі вбив Анара Мамедова

У 2021 році в Дніпрі сталося зухвале вбивство Анара Мамедова біля ресторану Артист, на Соборній площі. Кілер Джаббар Юсіфі застрелив свою жертву на очах у її дитини 24 квітня та зник.  Правоохоронці його шукали майже два роки. Як виявилось він втік в москву, де продовжив займатися незаконними справами, за що злодія й було затримано.

Про це повідомляє сайт 056.

29-річний Джаббар Юсіфі кілька років ховався від силовиків. У росії він розшукувався за незаконний збут вогнепальної зброї. До того ж його було оголошеного у розшук Інтерполом.

Спіймали кілера випадково. Днями співробітники ДПС у москві вирішили зупинити на МКАД автомобіль Skoda, але водій проігнорував поліцейських і продовжив рух. Доїхавши до Реутова, Юсіфі вибіг з машини і спробував втекти від поліцейських в двори. Але після двох попереджувальних пострілів у повітря здався.

Джаббар Юсіфі взяв собі таке ім'я в 2014 році, а раніше був відомий в Азербайджані, як борець змішаних єдиноборств і рукопашного бою, греко-римської боротьби, призер юнацької Олімпіади, учасник першостей світу і Європи Джаббар Наджафов.

Стрілок раніше неодноразово перемагав на першостях рф з панкратіону потім за сімейними обставинами переїхав до Азербайджану, зайнявся греко-римською боротьбою, і в 15-річному віці брав участь у других юнацьких літніх Олімпійських Іграх в китайському Нанкіні, взявши "срібло". 

Після повернення на батьківщину, Наджафова в компанії інших тріумфаторів і переможців юнацької Олімпіади-2014, вітав президент Азербайджану Ільхам Алієв. 

У москві зі стріляниною затримали кілера, який в Дніпрі вбив Анара Мамедова  , фото-1

У 2016 і 2018 роках Джаббар в якості представника рф брав участь у турнірах з міксфайту в окупованому українському Криму та бійцівському турнірі в російському Краснодарі.

У москві зі стріляниною затримали кілера, який в Дніпрі вбив Анара Мамедова  , фото-2

Вночі 28 лютого 2021-го Джаббар у Києві був затриманий поліцейськими біля станції метро "Палац Україна" на парковці через пістолет системи "Макарова", який у нього помітили. Спроба позбутися зброї, кинувши під сусіднє авто, не врятувала азербайджанця від неприємностей із законом. Вилучений пістолет згідно з базою "Армор" було ідентифіковано як зброю, яку 31 травня 2014 року була викрадена у в/ч а4068 в Криму, вже після захоплення півострова росією.

Юсіфу оголосили про підозру в незаконному обігу зброї (ч.1 ст. 263 КК України) 2 березня в Печерському райсуді Києва Джаббару обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю застави в розмірі 181,6 тисячі гривень.

Очевидно, гроші у чоловіка знайшлися, оскільки менш ніж за 2 місяці він потрапив в об'єктиви камер спостереження, коли тікав після скоєння розстрілу Анара Мамедова в центрі Дніпра. Він діяв професійно - підстеріг жертву, випустив 9 куль, а потім втік з місця події.

У москві зі стріляниною затримали кілера, який в Дніпрі вбив Анара Мамедова  , фото-3
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...