• Головна
  • На кордоні з Чернігівською областю зафіксовано колони військової техніки рф
11:31, 23 лютого 2023 р.

На кордоні з Чернігівською областю зафіксовано колони військової техніки рф

На кордоні з Чернігівською областю зафіксовано колони військової техніки рф

У районі кордону із Чернігівською областю зафіксовано рух колон російської військової техніки.  Це не якісь дії, що звершилися, а свідчення про можливі провокації до роковин повномасштабної війни.

Про це повідомляє ОК «Південь».

Окупанти готують можливі провокації до річниці повномасштабного наступу, скоріш за все, метою є звинувачення українських захисників в порушенні територіальної цілісності. Про це свідчать дані розвідки, де зафіксований рух колон військової техніки в районі кордону із Чернігівською областю без знаків розпізнавання та живою силою, що була одягнена у піксель, схожий на форму Збройних Сил України.

"Сили оборони Сіверщини тримають ситуацію під контролем і, на відміну від військ противника, ніколи не вдавалися до провокацій і не мають подібного на меті. Кожен воїн дотримується загальноприйнятих правил ведення війни, не посягаючи на чужі території, а виключно захищає рідну землю від нахабного та підступного ворога", - зазначили в ОК.

Також повідомляється, що купанти продовжують обстрілювати прикордонні населені пункти Чернігівщини з мінометів. З 07:50 до 08:45 повідомили про 9 приходів, попередньо з міномету 120 мм, в районі н.п. Єліне. Втрат серед о/с та техніки немає. Про втрати серед місцевого населення чи пошкодження цивільної інфраструктури інформації не надходило.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #новости Чернигов
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...