• Головна
  • Два райони Дніпропетровщини потрапили під ворожі обстріли: ситуація в регіоні станом на вечір
20:20, 25 січня 2023 р.

Два райони Дніпропетровщини потрапили під ворожі обстріли: ситуація в регіоні станом на вечір

Два райони Дніпропетровщини потрапили під ворожі обстріли: ситуація в регіоні станом на вечір

Завершується триста тридцять шоста доба російського широкомасштабного вторгнення. Ситуація на Дніпропетровщині станом на вечір.

Про це повідомляє редакція 056.

Голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук повідомив, що сьогодні два райони області потрапили під ворожі обстріли.

Протягом дня російські окупанти двічі били по Нікопольщині. З важкої артилерії вгатили по Червоногригорівській громаді. Є пошкодження будівлі насосної станції, також понівечено електромережі. На щастя, постраждалих немає.

У Синельниківському районі надвечір ворожої атаки також з важкої артилерії зазнала Великомихайлівська громада. Наслідки уточнюються.

В інших районах області день видався мирним.

Дефіцит електроенергії в системі зберігається. Нині ліміти, які виділяються на Дніпропетровщину, покривають близько 53% від потреб в цілому. Енергетики вимушені проводити стабілізаційні відключення для побутових споживачів – 5 годин зі світлом, 4 години без електроенергії. Але ми і з цим впораємось. Україна переживає історичні події.

"Сьогоднішні новини про постачання озброєння – великий крок до нашої Перемоги завдяки підтримці партнерів. Будуть танки, зброя. Впевнений, що будуть й літаки з далекобійними ракетами, і ще більше хороших новин для нас та поганих для росіян. Президент і вся його команда щодня працюють над питанням обороноздатності держави", - повідомив Лукашук.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...