• Головна
  • Тиждень змін та трансформації емоцій: гороскоп з 7 по 13 листопада для всіх знаків зодіаку
11:30, 7 листопада 2022 р.

Тиждень змін та трансформації емоцій: гороскоп з 7 по 13 листопада для всіх знаків зодіаку

Тиждень змін та трансформації емоцій: гороскоп з 7 по 13 листопада для всіх знаків зодіаку

Настав найбільш бентежливий тиждень листопада. Відбуваються масштабні та значущі події, які дуже впливають на особисте життя багатьох людей. Можливі кардинальні та несподівані зміни. Не варто вступати в конфлікти та гарячкувати. Краще розібратися в собі, перевести подих та будувати плани. А після 8 листопада, повного Місячного затемнення можна буде поступово зайнятися важливими справами, оскільки період спотворень закінчиться.

Овен

Ваші рішення та вчинки на тижні можуть бути продиктовані не так логікою, як емоціями. Постарайтеся все ж таки чути і голос розуму, а не тільки голос серця, інакше ви ризикуєте наробити помилок, причому не тільки в роботі, а й в особистому житті. Особливо уважними слід бути у п'ятницю – це дуже емоційний день.

Телець

Початок тижня – непростий період. Можливі перешкоди. Тому серйозних завдань варто приступати не раніше середи, бо друга половина тижня вдаліша за першу. Неділя обіцяє стати найпозитивнішим днем.

Близнюки

Тиждень є досить складним: і обставини можуть не завжди складатися на вашу користь. Тому вам раптово може прийти думка про те, що можна було б змінити рід діяльності, місце проживання, чи оточення. Словом, дуже прагнете трансформацій, які б кардинально змінили все ваше життя.

У романтичному ж відношенні тиждень вдалий. Вівторок — виключно сприятливий день, позитивний вплив якого перекриває будь-який негатив.

Рак

Планувати щось важливе на першу половину тижня буде досить необачно: вівторок - день повного місячного затемнення. Краще не робити жодних активних дій хоча б до четверга. Який стане найуспішнішим днем ​​тижня.

Також на цьому тижні кількість контактів збільшується, ви зустрічаєтесь з людьми, налагоджуєте особисті та ділові зв'язки, знаходите і бізнес-партнерів, і потенційних залицяльників, і просто приємних людей, з якими можна конструктивно поспілкуватися.

Лев

Домагатися своєї мети на тижні слід не так силою, як хитрістю. Енергія і натиск натраплять на запеклий опір, а ось винахідливість і чарівність неодмінно приведуть до успіху. Втім, у середу краще у будь-якому випадку знизити активність.

Маєте змогу вирішити свої питання, звернувшись до певних відомих та відповідальних людей, з якими ви можете зустрітися та познайомитися на різних публічних заходах. Тому не втрачайте шанси, будьте рішучі.

Водолій

Новий тиждень більш вдалий за попередній. Ви можете бути непослідовними в роботі і примхливими у відносинах, та ще й схильні звинувачувати в невдачах будь-кого, але тільки не себе.

Проте, навіть невеликі приводи для хвилювання не зіпсують вам загального позитивного настрою тижня. Просто зараз ви чомусь стаєте занадто чутливими, гостро сприймаєте будь-які критичні зауваження.

Риби

Це гарний час для започаткування нових проектів, фінансових операцій, а також для того, щоб заручитися підтримкою впливових осіб. Однак будьте обережнішими наприкінці тижня: у п'ятницю та вихідні ви ризикуєте необдуманістю зіпсувати все, що так добре починалося. Ваші слова можуть бути неправильно почуті чи спеціально перекручені, хтось не дуже добрий прагне вас загнати у глухий кут і досягти своїх цілей.

Діва

Творчість та аналітична робота — два напрямки, на яких ви протягом тижня можете досягти максимальних успіхів. Найкращим днем ​​стане вівторок, не зовсім вдалим - середа.

Для спілкування з начальством та офіційними інстанціями тиждень не надто підходить. Проте знайдеться час та можливість для ностальгії, ви можете потрапити у місця свого дитинства чи юності, а може, хтось із тих часів нагадає про себе.

Терези

У понеділок-вівторок не слід ні з'ясовувати стосунки, ні займатися важливими справами. А якщо додати до них ще й середу, день місячного затемнення, то часу тижня залишається не так і багато. Четвер і п'ятниця вдалі, наприклад, для переговорів та роботи з документами, а вихідні просто добрі без жодних застережень.

Ви приходите до висновку, що непогано було б вдосконалити деякі свої навички та поповнити базу знань для того, щоб спілкуватися на гідному рівні з потрібними людьми.

Скорпіон

У вашому знаку, як і раніше, гостить три планети, включаючи саме Сонце, проте нинішній тиждень не такий сприятливий, як попередній. Щоб не допустити помилок, вам слід бути готовими знизити темп і рухатися до своїх цілей не поспішаючи, бажано точно плануючи кожен крок. Безхмарною залишається лише ситуація у романтичній сфері. Тому концентруйтесь на внутрішніх відчуттях, віддаючи перевагу вашим близьким та різним позитивним моментам.

Стрілець

Тиждень непоганий, але з важливим застереженням. Обмірковувати та ретельно планувати великі та важливі справи зараз не тільки можна, а й потрібно. А ось братися за них було б передчасно. Найенергійнішим днем ​​має стати середа, але оскільки це день затемнення, навіть у середу краще не братися за серйозні завдання.

Для вас усі пристрасті влягаються, настає певне затишшя, коли вже можна перевести подих, перепочити і навіть дозволити собі зайнятися своїми захопленнями. І найприємніше, що гроші, попри паузу у діяльності, до вас продовжують надходити.

Козеріг

Не слід зараз вести переговори та укладати серйозні угоди. А начальству добре б зовсім не попадатися на очі. В ідеалі тиждень треба присвятити простим та звичним заняттям. Найкращий день – п'ятниця, найскладніші – вівторок та середа.

Зараз варто сконцентруватися на тому, що приноситиме вам добробут протягом тривалого часу.

Нагадаємо, раніше ми писали про важливі астрологічні події листопада та головний девіз місяця.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #гороскоп на тиждень #гороскоп на неделю #гороскоп ноябрь
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...