• Головна
  • Важливі астрологічні події листопада та головний девіз місяця
18:00, 6 листопада 2022 р.

Важливі астрологічні події листопада та головний девіз місяця

Важливі астрологічні події листопада та головний девіз місяця

В листопаді буде величезна кількість важливих та цікавих астрологічних подій, на які варто звернути увагу. Це затемнення під час повні, потужні фази та позиції Місяця, експресивний сезон Стрільця та ретроградні планети.

Про це повідомляє сайт 056.

8 листопада - Повний місяць, який збігатиметься з повним місячним затемненням. В цей день варто чекати цікаві події. Енергія буде дещо хаотичною, через що легко буде заплутатися.

Під час цієї події важливу роль відіграють цінності, вірність партнеру та близьким, любов до тих, хто її заслуговує.

До 21 листопада триває сезон Скорпіона. Домінуючою буде яскрава та експресивна енергія. У цей період не варто відкладати справи на потім: просто бери та роби, а енергія Скорпіона в цьому допоможе.

З 22 листопада початок сезону Стрільця. Це чудовий час, щоб оновити зв'язок із Всесвітом і відпочити нарешті. Сезон Стрільця залучає до нас цікавість, оптимізм та креативність.

23 листопада - Молодий місяць. Час для кохання та сексуальних втіх. Відкинь убік усі комплекси.

Новий Місяць зійде на небосхилі 24 листопада 2022 року, о 01:57. Він дасть нам можливість приймати правильні рішення. Ми будемо захоплені, активні та сповнені рішучості довести розпочате до кінця. Настав час перетворень у багатьох областях.

Ретоградні планети. Весь листопад ретроградними будуть чотири планети: Уран, Юпітер, Нептун і Марс. Ретроградність - це рух планети в протилежному напрямку від заданого, а за фактом - оптична ілюзія, коли насправді небесне тіло просто рухається повільніше, ніж звичайно.

Астрологи вважають, що девізом цього місяця може бути таке рішення - рухатися повільно та обдумано, намагаючись зберігати ясність, коли йдеться про важливі деталі та інформацію.

В цей період рекомендується бути уважнішими зі словами та інформацією, якою ділитесь з іншими. У час ретроградності ілюзії розсіюються та знімаються "рожеві окуляри", залишаючи людину віч-на-віч з реальністю та змушуючи дивитися правді в очі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #листопад астрологія
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...