• Головна
  • Ракетний удар по Дніпру: нові подробиці про родину загиблих
20:30, 29 вересня 2022 р.

Ракетний удар по Дніпру: нові подробиці про родину загиблих

Ракетний удар по Дніпру: нові подробиці про родину загиблих

Сьогодні вночі російська ракета поцілила в житловий квартал Дніпра. Вона впала прямо на приватний сектор, в якому знаходилась молода жінка, інженер водоканалу Наталія разом з двома дітьми та матір'ю. Шансів вижити вони не мали. Та більше пощастило батькові жінки та чоловіку, які в момент трагедії знаходились в інших місцях.

Про це повідомляє сайт 056.

Сусіди загиблих розповіли, що громадянський чоловік Наталії близько місяця тому поїхав добровольцем на війну. Також уже давно захищає Батьківщину її минулий чоловік - батько невинних дітей, смерть до яких прилетіла російською ракетою прямо в теплі ліжка.

Дивом лишився живим і батько Наталії, який ночував на проспекті Поля у квартирі своєї доньки. Вона переїхала з дев'ятиповерхівки в приватний сектор батьків, де, думала, буде безпечніше. Але зараз від нього залишилася тільки вирва. А тіло самої жінки досі збирають по частинах по всьому району, як і її дітей. Цілою лишилась тільки мати Наталії, але її також вбила ворожа ракета.

Живими зостались тільки чоловіки з їх родини. Ті, які перебували в більш безпечних місцях. Але їх горе неможливо усвідомити. Батько Наталії відразу як зміг приїхав на місце трагедії. Він нічого не міг зробити, і просто сидів, і взявшись за голову та плакав.

Шокований горем батько дітей Наталії, який служить у ЗСУ під Лиманом, також зірвався і прибув сюди. Сусіди розповіли, що його мати також нещодавно померла.

Доки йде війна в Україні немає безпечних місць, у кожного своя доля. Але також не слід забувати, що все зроблене погане в цьому світі повертається бумерангом.

Нагадаємо, раніше ми писали, що ворожа ракета знищила ціле покоління в Дніпрі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #ракетний удар по Дніпру
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...