• Головна
  • Ворожа ракета у Дніпрі знищила три покоління: вони шукали більш безпечне місце
16:30, 29 вересня 2022 р.

Ворожа ракета у Дніпрі знищила три покоління: вони шукали більш безпечне місце

Ворожа ракета у Дніпрі знищила три покоління: вони шукали більш безпечне місце

Після опівночі окупанти вдарили повторно – по мирному Дніпру. Влучили по житловим кварталам. Знищили кілька приватних будинків, у яких мирно спали люди. В одному із знищених будинків мешкала родина, яка вважала це місце безпечним. 

Про це повідомляє редакція 056. 

Історію несправедливості та богозалишення розповів мер міста Дніпро Борис Філатов. Історію фатуму, який тяжіє над нашим життям. 

Одним ракетним пострілом було знищено три покоління. Коли почалася війна, то мама вирішила перевезти малечу з проспекту Поля в безпечніше місце, а саме у приватний сектор. До бабусі.

Сьогодні, 29 вересня, до їхнього будинку прилітала російська ракета. Вирва, яку ви всі бачили на фотографіях приблизно 8 на 10 метрів.

Люди буквально випарувалися. Бабуся Алла, мама Наташа, дочка Василиса 12 років та хлопчик Іван, 8 років від народження. І маленький песик Джек.

Силою удару ракети тіла людей розкидало по околицях. Їх знайшли у сусідів на дахах. На сусідніх вулицях.

На місце потрапляння ракети для ліквідації наслідків удару приїхали рятувальники і побачили на руїнах старого собаку Крима, який вив. На місце трагедії також приїхали комунальники і відвезли собаку, який внаслідок ракетного удару втратила слух та зір, а також отримала контузію, до КП «Зооконтроль». Вже там міські ветеринари почали колоти пса серцевими препаратами, щоб нормалізувати стан.

Дізнавшись про трагедію в Дніпрі приїхав батько дітей, який служить у ЗСУ під Лиманом.

Цей трагічний випадок вкотре демонструє, що поки триває війна, в Україні не існує безпечних місць. Під час повітряної тривоги краще знаходити укриття, або слідувати елементарним правилам безпеки. Деякі з них врятували дніпрян під час нічної атаки, про це ми розповімо у наступних матеріалах. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Спецтема
24 лютого на території України підступно вдерся ворог. Українці об'єдналися проти країни агресора та завзято та героїчно обороняють державу. Разом мы переможемо! Віримо у ЗСУ! Віримо в Україну! Бий ворога!
Оголошення
live comments feed...