• Головна
  • На Дніпропетровщині з'явився мурал з другом України - Борисом Джонсоном
18:00, 12 серпня 2022 р.

На Дніпропетровщині з'явився мурал з другом України - Борисом Джонсоном

На Дніпропетровщині з'явився мурал з другом України - Борисом Джонсоном

У Кривому Розі з'явився мурал із експрем'єр-міністром Великобританії Борисом Джонсоном. Він став символом світової підтримки нашої боротьби проти агресора. Адже не зважаючи на обстріли Києва, він мав сміливість першим зі світових лідерів поїхати туди. Цей політик запропонував програму навчання українських військових у Великій Британії, стимулював на міжнародному рівні постачання нашій країні важкого озброєння і систем ППО, а також посилення санкцій проти росії.

Про це повідомляє сайт 056.

Авторкою муралу є криворізька художниця Анастасія Щербак, а ініціатором проекту – культурно-освітня мережа "Гончаренко центр". Ідея полягає в тому, щоб не забувати про дружні стосунки України та Великої Британї, про ту військову допомогу, яка надходить з острова, та про позитивне відношення нашого народу до Джонсона.

"Мурали на підтримку героїчного протистояння українського народу російському агресору – це світовий тренд. І дуже важливо, щоб вони були у кожному нашому місті. Меседж, який доносять художники, є потужним й зрозумілим кожному: Україна - сильна, вона обов'язково переможе. Чому саме Борис Джонсон? Бо цей харизматичний британський політик продемонстрував Україні справжню підтримку. З самого початку повномасштабного російського вторгнення екс-прем'єр-міністр Великої Британії посів активну проукраїнську позицію", – розповів керівник "Гончаренко центру" в Кривому Розі Микола Брюховецький.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Днепр #новини Дніпро #Дніпро #новости Днепр #новини Україна #Борис Джонсон Кривий Ріг #новини Кривий Ріг
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...