• Головна
  • Графіки відключення світла у Дніпрі та області: в які години діятимуть 25 травня
19:00, 24 травня

Графіки відключення світла у Дніпрі та області: в які години діятимуть 25 травня

Графіки відключення світла у Дніпрі та області: в які години діятимуть 25 травня

​​На Дніпропетровщині та в інших регіонах України 25 травня будуть діяти графіки погодинних відключень. Їх застосують для промислових та побутових споживачів з 20:00 до 22:00 – у години максимального вечірнього споживання.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Укренерго та ДТЕК Дніпровські електромережі.

Енергоживлення об'єктів критичної інфраструктури, які виконують функцію життєзабезпечення населення, обмежуватись не буде. Відключення можуть бути застосовані при перевищенні визначених лімітів обсягів споживання, які Диспетчерський центр «Укренерго» щовечора доводить до кожного обленерго.

Щоб абонентам ДТЕК з Дніпра та області зрозуміти, коли не буде світла – введіть на сайті https://www.dtek-dnem.com.ua/ua/shutdowns свої дані - населений пункт, вулицю і номер будинку у відповідні поля. Тоді ви побачите графік стабілізаційних відключень конкретно за вашою адресою.

Також графіки стабілізаційних відключень тепер є в чат-ботах Viber та Telegram ДТЕК. Завантажується за кілька секунд. Як це зробити:

  • Знайдіть «ДТЕК Дніпровські електромережі» у Viber (ttps://chats.viber.com/dtekdniprovskielektromerezhi) або Telegram -  (https://t.me/DTEKDniprovskiElektromerezhiBo t).
  • Пройдіть верифікацію, якщо ще не реєструвалися у чат-боті.
  • Натисніть кнопку «Графік стабілізаційних відключень».

У компанії зазначили, що формування груп відключень може змінюватись відповідно до ситуації в енергосистемі. Рекомендується періодично перевіряти графік на актуальність. 

Головна причина застосування заходів обмеження – наслідки ракетних ударів ворога по українських електростанціях. Внаслідок п’яти масованих ракетних атак із березня по травень – великі теплові та гідроелектростанції не можуть виробляти стільки ж електроенергії, як раніше.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...