• Головна
  • Відключення світла у Дніпрі та області: коли будуть діяти графіки 24 травня
19:00, 23 травня

Відключення світла у Дніпрі та області: коли будуть діяти графіки 24 травня

Відключення світла у Дніпрі та області: коли будуть діяти графіки 24 травня

У п'ятницю, 24 травня, у Дніпрі та області графіки відключення світла будуть діяти впродовж всієї доби - з 00:00 до 24:00. Світло будуть вимикати і побутовим, і промисловим споживачам.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на заяву компанії "Укренерго" та ДТЕК Дніпровські електромережі.

Щоб зрозуміти, коли у вас буде світло – введіть на сайті https://www.dtek-dnem.com.ua/ua/shutdowns свої дані - населений пункт, вулицю і номер будинку у відповідні поля. Тоді ви побачите графік стабілізаційних відключень конкретно за вашою адресою.

Також графіки стабілізаційних відключень тепер є в чат-ботах Viber та Telegram ДТЕК. Завантажується за кілька секунд. Як це зробити:

  • Знайдіть «ДТЕК Дніпровські електромережі» у Viber (ttps://chats.viber.com/dtekdniprovskielektromerezhi) або Telegram -  (https://t.me/DTEKDniprovskiElektromerezhiBo t).
  • Пройдіть верифікацію, якщо ще не реєструвалися у чат-боті.
  • Натисніть кнопку «Графік стабілізаційних відключень».

У компанії зазначили, що формування груп відключень може змінюватись відповідно до ситуації в енергосистемі. Рекомендується періодично перевіряти графік на актуальність. 

"Причина - дощова погода та щільна хмарність у більшості регіонів України, що заважає сонячним електростанціям працювати на максимальній потужності. Відповідно, в енергосистемі й в денні години буде наявний дефіцит електроенергії", - пояснили в Укренерго.

Об'єкти критичної інфраструктури, які виконують функцію життєзабезпечення населення, обмежувати в електропостачання не будуть.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...