• Головна
  • У Кам’янському продають будівлю, відому яскравим графіті
Новини компаній
15:00, 23 травня

У Кам’янському продають будівлю, відому яскравим графіті

Новини компаній

Купуючи у держави або громад, потенційні інвестори можуть стати власниками унікальних об’єктів. Зробити це можна виключно через електронні торги в системі «Прозорро.Продажі».

У місті Кам’янське Дніпропетровської області міська рада виставила на приватизацію через онлайн-аукціон нежитлову будівлю. Йдеться про адміністративно-офісну нерухомість на вулиці Васильєвській, 137.

Це комунальна будівля площею понад 500 квадратних метрів. Вона відома в місті за яскравим графіті «Відчуй кольори свого міста».

Рік побудови — 1938. Стіни та фундамент зі шлакобетону. Покрівлі, підлоги, електрики, води, газопостачання, ліфта та опалення немає. Перекриття першого та другого поверхів зруйновані.

Стартова вартість об’єкта — 1,2 мільйона гривень.

Пропозиції від охочих позмагатись за лот приймаються до 5 червня, аукціон проведуть 6 червня.

Чому державні електронні торги?

Для підприємців приватизація комунального майна — це реальний шанс втілити у життя свою бізнес-ідею. А для органів місцевого самоврядування — можливість залучати кошти до бюджетів громад. Так, від початку повномасштабної війни органи місцевого самоврядування на Дніпропетровщині заробили до своїх бюджетів майже 133,5 мільйона гривень.

Цю статтю створено завдяки підтримці американського та британського народів через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) та Управління закордонних справ, Співдружності та розвитку (UKaid). Погляди та думки авторів, висловлені у цих публікаціях, не обов’язково відображають погляди USAID, уряду США, UKaid або уряду Сполученого Королівства.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...