• Головна
  • Вночі над Україною знищено 29 "шахедів": в яких областях лунали вибухи
09:30, 20 травня

Вночі над Україною знищено 29 "шахедів": в яких областях лунали вибухи

Вночі над Україною знищено 29 "шахедів": в яких областях лунали вибухи

Уночі 20 травня окупанти атакували Харківщину балістичною ракетою «Іскандер-М». Також по чотирьох регіонах застосували 29 ударних БпЛА типу «Shahed-131/136» із районів Приморсько-Ахтарськ та Курськ – рф.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Повітряні Сили ЗСУ.

До відбиття повітряного нападу противника було залучено винищувальну авіацію, зенітні ракетні підрозділи Повітряних Сил, мобільні вогневі групи Сил оборони України та підрозділи радіоелектронної боротьби. В результаті протиповітряного бою усі 29 «шахедів» збито у таких областях:

  • Одеській;
  • Миколаївській (16);
  • Полтавській;
  • Львівській (3).

Миколаївському районі близько 04:00 внаслідок збиття ворожого БпЛА типу «Shahed-131/136» уламками пошкоджено дах та стелю приватного домоволодіння. Також сталося займання, під час гасіння якого жінка отримала тілесні ушкодження у вигляді опіків, їй надано медичну допомогу амбулаторно. 

В інших регіонах постраждалих та руйнувань не зафіксовано. Обʼєкти критичної та цивільної інфраструктури не постраждали. Системи життєзабезпечення працюють у штатному режимі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...