• Головна
  • В Україні прогнозують дощі та заморозки: якою буде погода у Дніпрі 26 квітня
20:00, 25 квітня

В Україні прогнозують дощі та заморозки: якою буде погода у Дніпрі 26 квітня

В Україні прогнозують дощі та заморозки: якою буде погода у Дніпрі 26 квітня

Перед вихідними, 26 квітня, опадів в Україні побільшає, подекуди дощі будуть сильними, подекуди з грозами. На заході країни, як і раніше, буде найхолодніше, +9°...+13° (тільки на Закарпатті повітря прогріється до +16°), а найтепліша погода буде на південному сході, +23°...+26°.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Укргідрометцентр.

Буде хмарно з проясненнями. Вночі у більшості північних, Чернівецькій, Хмельницькій, Вінницькій, Херсонській, Запорізькій, Дніпропетровській областях та в Криму, вдень в Україні, крім західних областей, дощі, подекуди грози.

На Закарпатті, Львівщині, Одещині, Вінниччині та Київщині вночі та вранці місцями туман. Вітер північно-західний, у східних областях південно-східний, 5- 10 м/с.

Температура вночі 7-12°, у південно-східній частині 13-17°, у західних областях 2-7°; вдень у західних, Вінницькій, Житомирській та Київській областях 12-17°, на решті території 18-23°, на південному сході країни до 26°.

Вночі 27 квітня у західних, Житомирській та Вінницькій областях на поверхні ґрунту заморозки 0-3°. І рівень небезпечності, жовтий

На високогір'ї Карпат невеликий дощ, вночі з мокрим снігом; температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 5-10° тепла.

В Україні прогнозують дощі та заморозки: якою буде погода у Дніпрі 26 квітня, фото-1

Прогноз погоди по Дніпропетровській області та м. Дніпро на 26 квітня

Хмарно з проясненнями. Часом невеликий дощ. Місцями гроза. Вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура по області вночі 10-15°, вдень 19-24° по м. Дніпро вночі 11-13°, вдень 21-23°.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #погода у Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...