• Головна
  • Нічна атака по Україні: у трьох областях працювала ППО
09:30, 27 березня

Нічна атака по Україні: у трьох областях працювала ППО

Нічна атака по Україні: у трьох областях працювала ППО

Уночі 27 березня противник атакував ударними БпЛА типу «Shahed» із Курської області – рф. Усього застосовано 13 ворожих безпілотників.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Повітряні Сили ЗСУ.

До відбиття повітряного нападу залучено зенітні ракетні підрозділи, мобільні вогневі групи, засоби радіоелектронної боротьби Повітряних Сил та Сил оборони України. Збито – 10 у Харківській, Сумській та Київській областях.

В ОВА Сумщини повідомили, що в небі над областю в ніч на 27 березня Силами протиповітряної оборони області було знищено 2 ворожих БпЛА типу “Шахед”.

В ОВА Харківщини розповіли, що о 03:15 у м. Ізюм відбувся ворожий обстріл БПЛА «шахед», внаслідок якого пошкоджено будівлю закладу освіти та приватний будинок. Поранення отримав 62-річний охоронець, без госпіталізації.

Загалом протягом минулої доби російські війська обстріляли територію дев'ять областей України. Загалом з різних видів озброєння - мінометів, артилерії, танків, РСЗВ, БПЛА та тактичної авіації - були атаковані 90 населених пунктів та 61 об'єкт інфраструктури. Є загиблі та поранені серед цивільних, кількість жертв уточнюється.

Нічна атака по Україні: у трьох областях працювала ППО, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...