• Головна
  • Завтра на Дніпропетровщині завершиться опалювальний сезон: де саме
16:00, 26 березня

Завтра на Дніпропетровщині завершиться опалювальний сезон: де саме

Завтра на Дніпропетровщині завершиться опалювальний сезон: де саме

По всій Україні завершується опалювальний сезон. Він був непростим та другим в умовах воєнного стану. Згодом в будинках Дніпра батареї стануть холодними. А вже завтра - в Кам'янському та Новомосковській громаді.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Новомосковську міську громаду.

Відповідне рішення прийнято на позачерговому засіданні виконавчого комітету, у звʼязку з тим, що прогноз погоди показує значне потепління найближчими днями.

"Опалювальний сезон буде завершено з 27 березня! Просимо з розумінням поставитися до цього рішення, яке сприятиме ефективному використанню енергоресурсів у непростий для країни час.

Попри складнощі у 2023-2024 опалювальному сезоні всі 4 котельні КП Новомосковськтеплоенерго" працювали стало та забезпечували теплом 168 житлових будинків, 14 освітніх закладів та 2 лікарні", - йдеться в повідомленні.

В громаді зазначили, що у міжопалювальний період підприємство входить із заборгованістю населення за тепло в сумі більше ніж 58 млн грн.

"Наполегливо закликаємо мешканців громади розрахуватися за тепло, адже величезні борги ускладнюють проведення модернізації та оновлення обладнання, яке якраз необхідно буде зробити в міжопалювальний період. Якщо немає можливості погасити борг повністю, підприємство пропонує укласти договір реструктуризації", - звернулись до мешканців.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...