• Головна
  • Їхала з Києва до Дніпра: "Міс Україна-Всесвіт" потрапила в ДТП
17:30, 21 березня

Їхала з Києва до Дніпра: "Міс Україна-Всесвіт" потрапила в ДТП

Їхала з Києва до Дніпра: "Міс Україна-Всесвіт" потрапила в ДТП

Сьогодні "Міс Україна-Всесвіт-2021" Анна Неплях їхала з атакованого вночі Києва до рідного Дніпро і потрапила у ДТП. Внаслідок удару, її Ауді понівечена, але з жінкою все нормально, тому що спрацювала подушка безпеки.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

У своєму Instagram Анна написала, що останнім часом почуває себе погано через проблеми зі здоров'ям і загалом через ситуацію в країні. Вона багато часу відпочиває вдома, бо не вистачає сил. Однак, цього разу дівчині було необхідно їхати в Дніпро. Думала їхати з водієм, але вирішила таки самотужки сісти за кермо.

"Сьогодні я точно знала, що мені треба в Дніпро. Нічний обстріл ракетами, недосип, перевтома, проблеми зі здоров’ям, та я все одно виїжджаю в Дніпро, бо справи не зачекають, бо ніхто, окрім мене", — поділилась вона.

Неплях розповіла, що вже під'їжджала до Дніпра ще 200 кілометрів. Однак, у дорозі навігатор показав їй різкий поворот праворуч. Вона не впоралась з керуванням і врізалась у дорожній відбійник. Врятувала від трагедії подушка безпеки, тому жінка має лише кілька подряпин на обличчі.

Їхала з Києва до Дніпра: "Міс Україна-Всесвіт" потрапила в ДТП, фото-1

Авто зазнало значних пошкоджень.

Їхала з Києва до Дніпра: "Міс Україна-Всесвіт" потрапила в ДТП, фото-2

"Мені залишалося 200 кілометрів до Дніпра. Погода супер, та дорога не завжди. Хто знає трасу Дніпро-Київ, той знає. Мені навігатор різко показує поворот на право в обʼїзд Решетилівки, я не справляюся з керуванням і на швидкості врізаюся. Маємо, що маємо. Із постраждалих — лише я і моє авто", — зазначила вона.

За словами Неплях, люди почали зупинятися на автівках і пропонувати їй допомогу. Також дівчина подякувала усім за підтримку та закликала усіх берегти себе.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...