• Головна
  • Переможець отримає 1 млн грн: в Україні оголошено конкурс вчителів Global Teacher Prize
19:00, 18 березня

Переможець отримає 1 млн грн: в Україні оголошено конкурс вчителів Global Teacher Prize

Переможець отримає 1 млн грн: в Україні оголошено конкурс вчителів Global Teacher Prize

В Україні відзначать найкращого вчителя. В рамках національної премії Global Teacher Prize переможець отримає 1 мільйон гривень. Станеться це перше з початку повномасштабного вторгнення.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

Global Teacher Prize Ukraine відзначає вчителів-змінотворців з 2017 року. Два останні роки від початку повномасштабного вторгнення росії не обирали найкращого вчителя країни, зосередившись на документуванні історій вчительства воєнного часу. Але цьогоріч премія повертається до формату професійної відзнаки кращого серед кращих.

Організатор премії, громадська спілка «Освіторія», шукає педагогів, які зробили видатний внесок у професію, учнів і суспільство, чия професійна майстерність потребує гідного визнання.

«Робота вчителя зараз вимагає не лише професійності, а й глибокої емпатії, сили духу та відданості. Українські вчителі не раз показали, що якими б страшними й складними не були реалії, вони не злякаються і не покинуть своєї роботи. І як справжні професіонали, вони не просто справляються, а творять дива, щодня стаючи опорою для наших дітей. Global Teacher Prize Ukraine — це визнання їх невтомної праці, витримки та майстерності.

Ми вшановуємо тих, хто виховує наступне покоління українців та українок, бо від того, який фундамент із цінностей та сенсів буде закладено у школах, залежатиме майбутнє нашої країни», – говорить голова спілки «Освіторія» й засновниця премії Зоя Литвин.

Головний переможець отримає для власного освітнього проєкту 1 мільйон гривень та вирушить у подорож на Світову премію Global.

Збір анкет триває до 8 липня на сайті Global Teacher Prize Ukraine. Заповнити заявку може сам учитель або його можуть номінувати друзі, колеги, учні чи їхні батьки – обмежень немає.

Головного переможця визначатимуть кілька експертних груп у чотири етапи. Також відзначать педагогів у кількох окремих номінаціях, як от молодий учитель, учитель-новатор, вибір українців та інших.Ім'я переможця стане відомим під час церемонії нагородження 5 жовтня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #ситуація в Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...