• Головна
  • "Черкаські Мавпи" - "Дніпро": безпрограшна серія перервана
14:00, 18 березня

"Черкаські Мавпи" - "Дніпро": безпрограшна серія перервана

"Черкаські Мавпи" - "Дніпро": безпрограшна серія перервана

17 березня у Києві відбулися баскетбольні змагання в регулярному чемпіонаті Суперліги "Черкаські Мавпи-Дніпро" - "Дніпро". Наша команда програла з рахунком 77:70.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

На початку матчу лідирували «Черкаські Мавпи-Дніпро». Згодом БК «Дніпро» наздогнали черкасців і вийшли вперед, потроху накопичуючи різницю +. Проте підопічні Артема Сліпенчука повернулись. Слідом відбувся міні відрив Дніпра та міні кабек Мавп. З рештою перша чверть завершилась з паритетними цифрами на табло 19:19.

В другій десятихвилинці колективи продемонстрували не менш конкурентну гру. Зрештою на велику перерву команди пішли з мінімально перевагою дніпрян 36:37. В другій половині Черкаські Мавпи не втратили вольового настрою, відіграли відставання і взяли третю десятихвилинку з перевагою в +5 очок. Загалом три чверті на майданчику спостерігалась рівна боротьба – відбулась 21 зміна лідера і жодна з команд не мала переваги більше 5 очок.

В останньому ігровому періоді БК «Дніпро» намагались наздогнати і майже досягли мети. Черкаські Мавпи агресивніше почали десятихвилинку, заробили максимальні для себе в матчі спочатку +7, потім +9. За 43 секунди до завершення матчу рахунок був 73:70 на користь Мавп, а в лідера чемпіонату, здавалось, були всі шанси змінити ситуацію . Горобченко та Конєв припускаються помилки, один за одним фолять на Агафонові, який влучно виконує 4 штрафні. «Черкаські Мавпи-Дніпро» переривають безпрограшну серію "Дніпра" в турнірній таблиці цього сезону з рахунком 77:70.

Найрезультативнішим гравцем матчу став Джелейн Далкорт, набравши 25 очок +5 підбирань, 2 передачі та 2 перехоплення. Андрій Агафонов в матчі оформи дабл-дабл. Набравши 20 очок та 14 підбирань. 

Дніпро у цьому матчі показав дуже мало того, що до сьогоднішнього дня забезпечило команді серію із 24 перемог у чемпіонаті.

Дніпро у цьому матчі показав дуже мало того, що до сьогоднішнього дня забезпечило команді серію із 24 перемог у чемпіонаті.

Продовження чемпіонату

Сьогодні, 18 березня, в рамках регулярного чемпіонату Суперліги Favbet буде зіграно три матчі. В першій грі зустрінуться Черкаські Мавпи та Запоріжжя. Черкасці намагаються закріпитися на п’ятому місці в таблиці, Запоріжжя веде боротьбу за третє місце. В поточному сезоні команда Валерія Плеханова двічі перемагала команду Артема Сліпенчука (71:68, 80:68).

В другому матчі ігрового дня Старий Луцьк зіграє з Дніпром. Команди нещодавно зустрічались у півфіналі Кубку України, де, як і в сезонній серії регулярного чемпіонату (76:39, 90:62), переміг Дніпро. Відзначимо, що обидві команди вже забронювали собі місця перед плей-оф: Старий Луцьк завершить сезон сьомим, а Дніпро є недосяжним для переслідувачів на першій сходинці.

Закриватимуть ігровий день Київ-Баскет та Кривбас. Команда Дмитра Забірченка днем раніше в принципово важливому матчі здолала Запоріжжя і сьогодні намагатиметься закріпитися на третій позиції. Для Кривбаса цей матч не матиме турнірної складової, адже команда Олександра Ворони втратила шанси на потрапляння в плей-оф, але намагатиметься піднести сенсацію у грі з господарями баблу. В двох попередніх матчах сезону Київ-Баскет перемагав Запоріжжя із рахунком 77:66 та 89:72.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #Мавпи Дніпро
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...