• Головна
  • Навіть без повістки: чоловікам на Дніпропетровщині наказали прийти до ТЦК
13:00, 12 березня

Навіть без повістки: чоловікам на Дніпропетровщині наказали прийти до ТЦК

Навіть без повістки: чоловікам на Дніпропетровщині наказали прийти до ТЦК

Усім військовозобов’язаним, що проживають на території деяких міст Дніпропетровщини треба з'явитися до ТЦК. Йдеться про чоловіків з Нікополя, Покрова, Марганця, Томаківки та Нікопольського району.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на Нікопольську міську раду.

Відповідний наказ оприлюднили відповідно до наказу начальника Нікопольського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки "Про проведення мобілізації"

Мешканцям, які мають мобілізаційні розпорядження або у разі отримання ними персональних повісток необхідно з’явитися у вказані терміни за адресами, вказані в їх мобілізаційних розпорядженнях, персональних повістках або розпорядженнях (наказах) районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки.

При собі мати документи та особисті речі, вказані у мобілізаційних розпорядженнях та персональних повістках. Військовозобов’язаним, які перебувають на військовому обліку в інших ТЦК та тимчасово перебувають на території цих міст та району треба негайно вибути до місця постійного проживання і прибути у пункти, вказані в їх мобілізаційних розпорядженнях.

Військовозобов’язаним, які не отримали мобілізаційних розпоряджень, персональних повісток щодо їх виклику до ТЦК, наказано прибути до районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки по місцю перебування на військовому обліку в термін до ЗО квітня. При собі мати військовий квиток (тимчасове посвідчення) обліково-послужну картку, мобілізаційне розпорядження, посвідчення на право керування транспортним засобом та документи, які посвідчують особу.

"Зміна місця проживання (перебування) військовозобов’язаними без дозволу Начальника Нікопольського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки забороняється", - заявили в міськраді.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...