• Головна
  • СК "Дніпро-1" - ЛНЗ: де дивитися онлайн LIVE пряму відеотрансляцію матчу УПЛ
10:00, 12 березня

СК "Дніпро-1" - ЛНЗ: де дивитися онлайн LIVE пряму відеотрансляцію матчу УПЛ

СК "Дніпро-1" - ЛНЗ: де дивитися онлайн LIVE пряму відеотрансляцію матчу УПЛ

У вівторок, 12 березня, футболісти СК "Дніпро-1" проведуть матч 21-го туру УПЛ, в якому на ковалівському стадіоні "Колос" зіграють у гостях з черкаським ЛНЗ. Початок зустрічі о 13:00.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

СК "Дніпро-1" вже не на першій сходинці УПЛ. Після 20-ти турів йде у турнірній таблиці на третій сходинці, маючи у своєму доробку 38 очок і на 2 пункти відстає від лідера – "Шахтаря".

Після відновлення чемпіонату команда Максимова не перемогла "Минай", а згодом і взагалі програла "Руху". За таких умов не вдалось зберегти лідерство. Але ще є шанси. За 10 турів до закінчення чемпіонату, а також низки перенесених матчів, є вдосталь часу для того, аби виправити помилки.

Один з шансів випаде уже сьогодні, коли "Дніпро-1" зіграє проти ЛНЗ. В прямому ефірі гру транслюватиме телеканал УПЛ ТБ. Цей телеканал доступний у більшості провайдерів та на ОТТ-платформах (Setanta Sports, sweet.tv, Omega TV, Київстар ТБ, Vodafone.TV тощо). Студію до матчу можна переглянути на відео нижче.

Раніше «Дніпро-1» і ЛНЗ провели між собою два офіційних матчі:

  • 01.12.2021 Кубок. ЛНЗ – «Дніпро-1» 0:2 (Піхальонок,18, Когут,53).
  • 03.09.2023. УПЛ. «Дніпро-1» -ЛНЗ 0:0.

Проте третій раз поспіль господарі не можуть прийняти суперника у рідних стінах. В рамках 1\8 фіналу Кубка України сезону 2021/22 черкащани виступили господарями на «Дніпро-Арені», і у тому матчі спортклубівці перемогли 2:0, а у першому колі поточного сезону дніпряни прийняли ЛНЗ в Ужгороді. Третя ж гра команда пройде в Ковалівці.

В СК Дніпро-1 відреагували на чутки про тримісячну заборгованість

Комерційний директор дніпрян В'ячеслав Фрідман прокоментував інформацію про фінансові проблеми у команді.

"Якби ми потрапили в єврокубки, ми б закрили цей люфт. А так – він наразі присутній. У нас великий зарплатний фонд, але все одно футболісти щомісяця отримують виплати. Гравці кожен місяць отримують зарплату, наприклад перед Минаєм була виплата. До цього – на зимових зборах, наступна буде під час паузи збірних. Все за планом, нічого надзвичайного.

А щодо протестних настроїв, чи бажання бойкотувати матчі... Незадоволених немає", – сказав Фрідман у коментарі Telegram-каналу Дніпрянин.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...