• Головна
  • «Забили самі собі, а потім м’яч не ліз у ворота суперника», — Юрій Максимов про поразку «Дніпра-1» від «Руху»
15:30, 9 березня

«Забили самі собі, а потім м’яч не ліз у ворота суперника», — Юрій Максимов про поразку «Дніпра-1» від «Руху»

«Забили самі собі, а потім м’яч не ліз у ворота суперника», — Юрій Максимов про поразку «Дніпра-1» від «Руху»

У п’ятницю, 8 березня, у Дніпрі відбувся матч 20 туру Української Прем’єр-Ліги (УПЛ). На стадіоні «Дніпро-Арена» зустрілися спортивний клуб «Дніпро-1» та львівський «Рух».

Редакція сайту 056 розкаже про результат матчу.

Гра розпочалася о 13:00 і чотири рази приривалася через оголошення повітряної тривоги. У напруженому поєдинку між "Дніпром-1" та "Рухом Львовом" на "Дніпро-Арені" львів'яни здобули впевнену перемогу з рахунком 1:0. Єдиний гол у матчі стався на 5-й хвилині, коли Є. Сарапій забив гол у ворота "Руху Львова", забезпечивши їм перевагу у рахунку. Незважаючи на кілька замін у складі обох команд у другому таймі, жодна зі сторін так і не змогла відігратися. Дніпро-1" намагався зрівняти рахунок, але оборона "Руху Львова" вистояла та забезпечила перемогу.

Головний тренер «Дніпра-1» Юрій Максимов прокоментував поразку своєї команди від львівського «Руху».

Він зазначив, що це вже другий такий матч, коли команді доводиться грати по три-чотири тайми або періоди (через повітряні тривоги, — прим. ред.). Така ситуація була і під час гри з  „Минаєм“. Спортсмени встигали тільки вийти, розігрітися, а треба знову було йти в роздягальню. 

"Було стандартне положення, пропустили гол, як то кажуть, забили самі собі, а потім уже потрібно було відіграватися. Десь поспішали, хоч і контролювали гру, але м’яч не ліз у ворота суперника", — наводить слова Максимова офіційний сайт «Дніпра-1».

Зазначимо, що після мінімальної поразки СК «Дніпра-1» у домашньому матчі вони можуть пропустити вперед у чемпіонаті не тільки «Шахтар», а й «Кривбас». Тим часом завдяки перемозі «Рух» наздогнав за набраними очками «Полісся», проте у команди з Житомира є ще гра в запасі.

Так, "Дніпро-1" поступився "Руху" (0:1), а донецький "Шахтар" у важкому поєдинку здолав "Колос" (3:2).

Завдяки перемозі над "Колосом" донецький клуб очолив турнірну таблицю чемпіонату України. Тепер "Шахтар" є одноосібним лідером, випереджаючи дніпровський клуб на два бали. При цьому "гірники" ще мають два поєдинки у запасі. Також донеччани лідирують за втраченими очками.

Варто зазначити, що "Шахтар" в усіх трьох весняних матчах здобув по три очки, адже нічия 0:0 з "Олександрією" стала технічною поразкою для суперника через участь незареєстрованого футболіста.

У наступному турі "Шахтар" зустрінеться з "Минаєм", а "Дніпро-1" зійдеться з непоступливим черкаським ЛНЗ.

Турнірна таблиця після матчів 8 березня має такий вигляд:

«Забили самі собі, а потім м’яч не ліз у ворота суперника», — Юрій Максимов про поразку «Дніпра-1» від «Руху», фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...