• Головна
  • Геомагнітна обстановка у Дніпрі на вихідних: які коливання прогнозують астросиноптики
11:00, 7 березня

Геомагнітна обстановка у Дніпрі на вихідних: які коливання прогнозують астросиноптики

Геомагнітна обстановка у Дніпрі на вихідних: які коливання прогнозують астросиноптики

Сьогодні, 7 березня, сонячна активність на "зеленому" рівні. А от 8 березня прогнозується невелике збурення і в суботу — магнітна буря 5 балів. Після цього до 17 березня не прогнозується жодного коливання.

Про це повідомляє редакція сайту 056 з посиланням на сайт дослідження космічної погоди Spaceweather.

Світило не довго вирішило відпочивати й викликати магнітну бурю на Землі. Вона відбудеться через потік сонячного вітру.

За інформацією астросиноптиків із Національного управління океанічних і атмосферних досліджень, геомагнітний шторм 5 балів прогнозується 9 березня. Потік сонячного вітру хоча і слабкий, але він точно спричинить коливання, які можуть вплинути на здоров'я.

"Зазвичай цей слабкий потік сонячного вітру не викликає магнітної бурі. Однак у цю пору року навіть легкий порив сонячного вітру може виконати свою роботу через ефект рівнодення Рассела-Макферона", — кажуть фахівці.

Магнітна буря 9 березня може мати важливе значення для людей із хронічними захворюваннями: може викликати сильні головні болі у метеочутливих людей, погіршення зору та слуху, підвищену дратівливість та порушення емоційної рівноваги. Особливу увагу на своє самопочуття слід звернути людям із хронічними захворюваннями, оскільки можливі їх загострення, тому важливо мати при собі необхідні ліки для полегшення стану.

Щоб убезпечити здоров’я і самопочуття від впливу геомагнітних коливань, більше гуляйте, пийте достатньо води та відмовтеся від шкідливої їжі, намагайтеся не перевтомлюватися та уникати стресів, тримайте під рукою необхідні ліки та стежте за своїм артеріальним тиском. Якщо ж відчуваєте нездужання — звертайтеся до лікаря.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина #геомагнітна обстановка у Дніпрі
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...