• Головна
  • Війська рф вдарили по Україні дронами і ракетами: скільки безпілотників збила ППО
12:00, 2 березня

Війська рф вдарили по Україні дронами і ракетами: скільки безпілотників збила ППО

Війська рф вдарили по Україні дронами і ракетами: скільки безпілотників збила ППО

Вночі проти суботи, 2 березня, війська рф вдарили по Україні безпілотниками "Shahed" та ракетами. Було знищено 14 ударних БпЛА.

Про це повідомили у ранковому зведенні Генерального штабу, передає редакція сайту 056.

Вночі, війська рф вчергове атакували Україну – задіяли 17 БпЛА типу "Shahed". Силами та засобами протиповітряної оборони України 14 ударних БпЛА було знищено.

Командування Повітряних сил ЗСУ підтвердило атаку Shahed. Зазначається, що 17 дронів окупанти запустили з російського Приморсько-Ахтарська та Балаклеї, що в Криму. 

"В результаті бойової роботи протиповітряною обороною знищено 14 Shahed у межах Одеської, Миколаївської, Запорізької, Харківської, Сумської, Дніпропетровської областей" - наголосили у зведенні. 

Крім того, росіяни атакували Україну трьома керованими авіаційними ракетами Х-59/Х-35 з тимчасово окупованих територій Херсонської і Донецької областей. 

Нічна атака рф

Пізно ввечері 1 березня, о 22:43, у Харківській області було оголошено повітряну тривогу через загрозу ворожих БпЛА. У Харкові пролунали вибухи. Сирени лунали понад півтори години. 

Місцева влада повідомила, що росіяни атакували Харківщину безпілотниками. Дрони вдарили по житловому району у Харкові і приватному будинку в селищі Великий Бурлук.

У Харкові унаслідок атаки спалахнула пожежа у Шевченківському районі міста. Горіли 3 легкові автомобілі, пошкоджені гаражі, автомобілі та вибиті вікна у поруч розташованих житлових будинках.

У селищі Великий Бурлук Куп'янського району внаслідок удару зруйнований будинок. З-під завалів дістали загиблого 76-річного господаря. 

З сусіднього домоволодіння поліцейські евакуювали літню жінку.

Згодом також в Одесі прозвучали вибухи. Під час тривоги, яка тривала від 00:37 до 01:43, ворог атакував місто дронами.

В Одесі унаслідок ворожого нападу обвалилася частина одного з будинків у густонаселеному районі. Також пошкоджено інженерні мережі та котельню, прилеглі будинки відключено від опалення. 

Внаслідок атаки росіян зруйновано 9-поверхівку. Рятувальна операція на місці "прильоту" триває. Щонайменше двоє людей загинули, їхні тіла дістали з-під завалів рятувальники.

Внаслідок атаки російських терористів зруйновано 9-поверхівку. Станом наразі відомо, що загинуло 3 особи та 8 постраждало. Врятовано 5 людей, з них 1 дитина.

Пошукові роботи тривають.

На зараз є дані, що на зв'язок не виходять 7 мешканців багатоповерхівки.

До пошуків залучені кінологи. Психологи поліції та ДСНС на місці надають психологічну допомогу, по неї звернулись вже понад півсотні людей. 

Також оперативно розгорнуто пункти обігріву, адже внаслідок обстрілу без теплопостачання залишились десяток багатоквартирних будинків.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...