• Головна
  • Підвищення тарифів на електроенергію 2024: чи планується в Україні
11:00, 1 березня

Підвищення тарифів на електроенергію 2024: чи планується в Україні

Підвищення тарифів на електроенергію 2024: чи планується в Україні

Як і обіцяли в уряді, до кінця зими населенню України не підвищували тарифи на електроенергію. І сьогодні у багатьох ЗМІ поширилась інформація, що наразі в Міненерго розглядають здорожчання, яке відбуватиметься у два етапи. Відомство спростувало цю інформацію.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

1 березня голова Спілки споживачів комунальних послуг Олег Попенко у Facebook розповів, що ініціативу про підвищення тарифів на електрику розглядали ще восени минулого року. Втім, зараз хочуть ухвалити рішення на політичному рівні. Він зазначив, що збільшуватимуть ціни у два етапи, в середньому до 3,5-4 грн. Зміни можуть торкнутися тарифів на теплопостачання і гарячу воду.

У Міненерго відразу відреагували, на слова Попенка, заявивши, що наразі жодної підготовки, обговорення, розрахунків потенційного підвищення НЕ ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ.

"Усі заяви з цього приводу є фейком, спрямованим на дестабілізацію настроїв суспільства. Наразі зусилля всіх енергетиків країни, діяльність яких координується Міненерго, спрямовані на те, аби успішно завершити опалювальний сезон і почати не менш ретельну підготовку до наступного.

Відзначимо, що, не зважаючи на всі намагання ворога та заяви псевдоекспертів, цю зиму українці пройшли без масштабних відключень, зі світлом і теплом. Негативні сценарії, розповсюджувані різними джерелами, не справдилися. Про що неодноразово офіційно наголошували і в Міненергетики України", - наголовили у міністерстві.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...