• Головна
  • Найкращі варіанти зберігання велосипеда у квартирі
Новини компаній
10:45, 29 лютого

Найкращі варіанти зберігання велосипеда у квартирі

Новини компаній

Сьогодні велосипед — це популярний екологічний засіб пересування, який допомагає зберігати чи підтримувати гарну фізичну форму. Він буде доречним і в невеликих населених пунктах, і в мегаполісах з їхніми постійними пробками. Якщо оцінити асортимент популярних інтернет-магазинів, то можна зустріти як бюджетні дорослі моделі вартістю приблизно 5 тис. грн, так і велосипеди, які коштують майже 400 тис. грн. Перш ніж замовити велосипед, треба подумати, де ви його будете зберігати. Image

Якщо немає підвалу чи близько розташованого гаража

Звісно, такі місця були б ідеальними для зберігання велосипеда, але в більшості містян такої можливості немає. Залишається один варіант: житлове помешкання. Зазвичай у ньому замало місця. Але якщо є лоджія/балкон, можна звільнити там місце для велосипеда, хай навіть він буде стояти у вертикальному положенні кермом догори. У крайньому разі є коридор, де можна поставити в кутку чи навіть повісити на стіну байк. Головних умов дві:

  1. двоколісний транспорт треба зберігати в місцях, де він не буде створювати перешкод членам родини в повсякденному житті;
  2. доступ до байка має бути вільним, щоб мати змогу взяти його в будь-який момент, не витрачаючи зайвого часу на прибирання перешкод.

Зараз у продажу доступні моделі зі складаною рамою. Такі велосипеди, що можна придбати в магазині Алло в Одесі, можна зберігати навіть у шафі. Мешканцям приватних будинків у цьому сенсі набагато простіше. Сарай, гараж чи господарське приміщення — ідеальні місця для велосипеда.

Про умови зберігання

Якщо не дотримуватися елементарних правил, ваш велосипед прослужить набагато менше. Гарний стан та гарантований виробником термін експлуатації багато в чому залежать саме від умов зберігання:

  1. Не варто тримати двоколісний транспортний засіб на відкритому повітрі, де йому загрожують значні перепади температури та вологість. Якщо ваш балкон не засклений, треба шукати інше місце.
  2. Щоб знизити навантаження на трансмісію, уникнути деформації шин та коліс під час зберігання, варто тримати велосипед у вертикальному чи підвішеному положенні.
  3. Якщо ви не плануєте тривалий час користуватися байком, не лінуйтеся ретельно його очистити від бруду та за необхідності змастити деталі.

Пам'ятайте, що правильне зберігання — це необхідний профілактичний захід, який допоможе продовжити термін експлуатації вашого велосипеда, підтримувати його в належному технічному стані, що гарантуватиме вашу безпеку під час поїздок.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...