• Головна
  • На фінальній стадії готовності: коли на Дніпропетровщині запустять новий водогін
15:30, 27 лютого

На фінальній стадії готовності: коли на Дніпропетровщині запустять новий водогін

На фінальній стадії готовності: коли на Дніпропетровщині запустять новий водогін

Вже наступного місяця на Дніпропетровщині запустять водогін. Над його будуванням працюють з літа 2023-го.

Про це повідомив міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков під час виступу на форумі «Україна. Рік 2024».

За його словами, магістральний водогін – один з найважливіших проєктів Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України.

"1,5 мільйона людей у Дніпропетровській області отримають воду по завершенню його будівництва. Протяжність водогону становить 145 кілометрів.

Над проєктом почали працювати з перших днів після підриву Каховської ГЕС. Паралельно з проєктуванням розпочалося будівництво", - розповів Кубраков.

Наразі водогони на Дніпропетровщині на фінальній стадії готовності. Триває встановлення додаткових облаштувань. Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України та Служба відновлення у Дніпропетровській області наразі монтує камери для обслуговування, огляду, регулювання мережі трубопроводу.

Також встановлює запірну арматуру та необхідне обладнання. Камера захищатиме водогін від температурних сезонних коливань. Загалом таких камер 96. Роботи на них виконано на 80%. Вже заклали фундаменти, звели стіни та нанесли гідроізоляцію.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...