• Головна
  • Коли до України прийде справжня весна: дати
18:00, 23 лютого

Коли до України прийде справжня весна: дати

Коли до України прийде справжня весна: дати

Наразі в Україні синоптики поки що не фіксують настання метеорологічної весни. Це станеться тоді, коли середньодобова температура долатиме позначку в 0° впродовж кількох діб поспіль на конкретній метеостанції.

Про повідомляє редакція сайту з посиланням на синоптикиню Українського гідрометцентру Наталію Птуху.

Наталія Птуха зазначає, що вже розпочався період передвесіння. За її словами, вночі 22 лютого температура повітря піднялася до +3°, але окремих регіонах ще зберігалось до -4°. Вдень стовпчики термометрів показали +2°-8°. В четвер, 22 лютого, у західних та частково південних областях вдень навіть до +11°  прогрілося повітря.

23−24 лютого у більшості областей буде без опадів. Нічна температура - близько 0°-6° по всій території України. Вдень у ці дні +6°-12°, на сході і північному сході 2°-8° тепла, а на півдні Одещини - до +15°.

За словами Птухи, на вихідних можлива зміна синоптичних процесів і чергове надходження атмосферних фронтів з північного заходу, а тому може спричинити опади - особливо на заході та півночі. 

"Стрімкого коливання температур не прогнозуємо, але трохи знизиться температура на початок наступного тижня. Вже +10°-15°не буде", - попередила синоптикиня.

За даними представниці Укргідрометцентру, у Києві та в області 22 очікується невеликий дощ, вночі подекуди з мокрим снігом, температура - від +0° до +6°. Вже 23-24 лютого - без опадів, вночі очікується навіть до +6°, а вдень - до 11° тепла.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...