• Головна
  • На місці російського удару по будинку у Дніпрі працюють усі комунальні служби. Фахівці ДСНС визначать, чи потрібне відселення всіх мешканців, — Філатов
Політичні новини
13:00, 23 лютого

На місці російського удару по будинку у Дніпрі працюють усі комунальні служби. Фахівці ДСНС визначать, чи потрібне відселення всіх мешканців, — Філатов

Політичні новини

У Дніпрі після чергової атаки рф по житловому будинку триває розбір завалів. Працюють рятувальники та всі комунальні служби міста. Нині відомо, що мешканців двох підʼїздів буде відселено. Чи стосуватиметься це людей з решти будинку — остаточно вирішать після висновків фахівців.

«Зараз провели візуальний огляд, разом з ДСНС вирішуватимемо питання з відселенням. Це буде відомо у найближчий час. Працюємо далі», — сказав мер Дніпра Борис Філатов, який перебуває на місці. 

Зночі пошкоджену багатоповерхівку, де знищено декілька квартир, відʼєднано від комунікацій. Дніпрянка Лідія мешкає в одному з прилеглих будинків. Жінка чекає розбору завалів, аби дізнатися долю колеги, з якою разом працювали консьєржами. Жінка жила на одному з верхніх поверхів.

«Із вікна це все було видно. Ми бачили вибух, полумʼя — «гриб» такий. Ми не одразу зрозуміли де це, була друга година ночі. Дуже боляче, дуже прикро, але ми чекаємо», — каже пані Лідія. 

Крім того, невідомою залишається доля 96-річного чоловіка

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...