• Головна
  • Влучання дрона по багатоповерхівці у Дніпрі: стан постраждалих
13:30, 23 лютого

Влучання дрона по багатоповерхівці у Дніпрі: стан постраждалих

Влучання дрона по багатоповерхівці у Дніпрі: стан постраждалих

У ніч на 23 лютого військові рф атакували Дніпро ударними дронами. Один з них влучив у багатоповерхівку. Вісім людей поранено, з них двоє перебувають у лікарні у стані середньої тяжкості.

Про це повідомляє редакція сайту 056. 

Внаслідок вибуху виникла пожежа, яку загасили. На восьмому та дев’ятому поверхах будинку повністю зруйновані три квартири, ще дві пошкоджені. Також зачепило автомобілі, припарковані у дворі.

Триває пошуково-рятувальна операція. Під завалами, ймовірно, перебувають двоє людей.під завалами декількох поверхів будинку розшукують 96-річного чоловіка.

Міський голова Борис Філатов зазначив, що родичі 96-річного чоловіка зазначають, що на момент влучання він перебував у квартирі. Також розшукують жінку, чи була вона в помешканні на момент вибуху невідомо.

"Ніхто не може підтвердити, вона була, ночувала чи не ночувала, чи поїхала до родичів. Зараз є питання стосовно своїх людей, яких не можуть знайти", – зазначив Філатов.

До міської лікарні доправили сімох поранених внаслідок атаки дрону по багатоповерхівці у Дніпрі.

Травматолог міської лікарні Владислав зазначив, що п'ятьом надали допомогу амбулаторно, ще двоє лишаються у лікарні. Це жінки 60 та 24 років.

"У однієї жінки забій нижніх кінцівок і рвані рани гомілок. Їй проведена хірургічна оброька ран, накладено шви з дренажами. У другої теж рвані рани, черепно-мозкова травма і струс головного мозгу, перелом кісток передпліччя", – зазначив він.

Всім пораненим від 25 до 50 років.

"Травми – це рвані рани, забій, черепно-мозкові травми. Ті що лишаються – це у них рвані рани, перломи трубчатих кісток", – каже лікар.

На місці події працюють рятувальники, поліцейські та Нацгвардія. Мешканцям пошкодженого будинку надають психологічну допомогу. Також розгорнули пункт обігріву.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#військовий стан #Дніпро #Україна #056 #СТОЇМО #ЗупинимоОкупантів
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Оголошення
live comments feed...