• Головна
  • Важливі аспекти а просування сайту в Дніпрі
Новини компаній
10:49, 1 березня

Важливі аспекти а просування сайту в Дніпрі

Новини компаній

Інтернет - це не тільки джерело корисної інформації, а й чудовий майданчик для ведення бізнесу. Особливо з урахуванням нинішнього рівня діджиталізації української громадськості. Тому вкладаючись у пошукове просування сайту в Дніпрі, ви можете отримати серйозну перевагу над конкурентами, які не спромоглися йти в ногу з часом.

Важливі аспекти а просування сайту в Дніпрі, фото-1

Але що ж являє собою професійна розкрутка сайтів? Хто такі SEO-фахівці і яким чином у них виходить зробити так, щоб ваш сайт опинився в першій десятці результатів видачі за пошуковими запитами? На які результати можна розраховувати після завершення роботи над проектом?

Спираючись на багаторічний досвід співпраці з українськими підприємцями, команда студії digital-маркетингу EcKit вирішила відповісти на ці питання, поділившись важливою, корисною, цікавою та актуальною інформацією з усіма читачами сайту.

З чого складається правильне просування сайту?

Щоб зрозуміти, що таке "правильне" SEO просування, слід поговорити про те, що вважається неправильним, а то й зовсім - категорично забороненим. Ще з десяток років тому, коли алгоритми пошукових систем були недосконалими, потрапити до топу видачі можна було за рахунок зовнішніх посилань або переоптимізації текстової складової просувної сторінки запитами. Сьогодні ж, за подібні "схеми" системи карають максимально жорсткими обмеженнями, аж до повного вильоту з пошуку.

"Правильним" же вважається комплексний підхід, що зачіпає всі аспекти сайту - від часткового або повного редизайну, до підключення додаткових джерел залучення трафіку з опрацюванням стратегії збільшення продажів.

На жаль, розробники пошукових систем не розкривають особливості алгоритмів оцінки сайту під час індексації. Тому виявляти їх доводиться методом проб і помилок. Водночас варто пам'ятати, що пошукові системи не стоять на місці, а розвиваються настільки активно, що те, що приносило користь півроку тому, сьогодні працюватиме на шкоду.

Проте, нашим фахівцям вдалося сформувати "загальну" інструкцію з ефективної СЕО оптимізації разом з подальшою розкруткою будь-якого сайту:

  • Комплексний аудит. Знайомство з проектом, пошук і опис основних помилок, що заважають виходу в ТОПи пошуку;
  • Технічна оптимізація. Усунення виявлених проблем, "підгонка" під основні критерії оцінки сайтів ботами пошукових систем;
  • Збірка семантики. Тобто - ядра запитів, за якими потенційні клієнти будуть шукати вас через рядок пошуковика;
  • Робота з контентом. Написання текстів під зібрані слова і фрази на всі відкриті сторінки сайту;
  • Зовнішня оптимізація. Включає підбір майданчиків для публікації посилань на проєкт, що просувається;
  • Підключення систем аналітики. Необхідно для відстеження різних метрик, що впливають на роботу сайту.

Але це далеко не весь перелік робіт, які здійснюються в рамках пошукового просування.

Що можна отримати в результаті професійної розкрутки сайту?

Відразу ж варто зазначити, що SEO не дає миттєвого результату. Але на довгих дистанціях, вкладення окупаються в десятки разів. Навіть за рахунок того, що пошукова оптимізація передбачає повну переробку сайту з "підгонкою" під актуальні тренди web-дизайну.

А ось за умови добре опрацьованої стратегії, помітне збільшення трафіку продажів спостерігається вже після кількох місяців від початку роботи над проєктом. Особливо, якщо до кожного бізнесу підходити індивідуально, враховуючи специфіку регіону та особливості ніші.

У будь-якому разі, ми готові взятися за просування будь-якого сайту, незалежно від його актуальних позицій у пошуку, дотримуючись завдань і бюджету, визначеного клієнтом. Потрібна додаткова інформація щодо послуг студії digital-маркетингу, будемо раді бачити вас на сайті EcKit.org!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...