• Головна
  • Збиття бомбардувальника Су-34 та мінус дві роти окупантів пострілом HIMARS: дикі втрати армії рф
09:30, 21 лютого

Збиття бомбардувальника Су-34 та мінус дві роти окупантів пострілом HIMARS: дикі втрати армії рф

Збиття бомбардувальника Су-34 та мінус дві роти окупантів пострілом HIMARS: дикі втрати армії рф

Загальні втрати рф у війні проти України зросли до 406 080 осіб. Збройні сили України минулої доби, 20 лютого, ліквідували ще 1130 російських окупантів. При цьому було знищено багато військової техніки противника.

Про це повідомляє редакція сайту 056.

Вчора українська армія завдала удару по полігону біля села Трудівське Волноваського району Донецької області. Воно знаходиться більш ніж за 30 кілометрів від лінії зіткнення. Ймовірно, по полігону вдарили ракетами GMLRS з системи HIMARS. Внаслідок ліквідовано щонайменше 65 російських окупантів.

Збиття бомбардувальника Су-34 та мінус дві роти окупантів пострілом HIMARS: дикі втрати армії рф, фото-1

У момент удару в чистому полі російські командири вишикували окупантів з 4, 5 і 6-ї роти 36-ї гвардійської мотострілецької бригади (військова частина 06705). Окупанти чекали на прибуття командувача 29-ї армії Східного військового округу, генерал-майора олега моїсеєва.

Також сьогодні вранці наші захисники збили російський винищувач Су-34. Під ударом був і Су-35, але його пілот зманеврував. 

"Цього разу можу сказати, що льотчику Су-35 пощастило – зманеврував і більше не ризикує. А от екіпаж Су-34 приєднується до нашої рубрики "Вечного полета, братья". Маю гарні результати об’єктивного контролю, щоб ніхто не сумнівався. Ходять чутки, що в мене останнім часом поганий настрій. Не маю на це права! При такій бойовій роботі він просто чудовий", - написав командувач Повітряними силами Микола Олещук.

Збиття бомбардувальника Су-34 та мінус дві роти окупантів пострілом HIMARS: дикі втрати армії рф, фото-2

Зазначимо, що останнім часом російські окупанти почали стрімко втрачати свою авіацію. Зокрема, 17 лютого на Східному напрямку ЗСУ знищили одразу три ворожі літаки - два винищувачі-бомбардувальники Су-34 та один винищувач Су-35. Наступного дня сили ППО "приземлили" Су-34, а 19 лютого збили Су-34 та Су-35С. Сьогоднішній збитий винищувач став вже 349 літаком за час повномасштабного вторгнення.

Загалом, на 21 лютого бойові втрати противника виглядають так:

Збиття бомбардувальника Су-34 та мінус дві роти окупантів пострілом HIMARS: дикі втрати армії рф, фото-3
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#056 #Дніпро #новини Дніпро #новини Україна #сайт Україна #сайт Дніпро #новости Днепр #новости Украина
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Оголошення
live comments feed...